Τεχνολογία – Επιστήμη

Έρχεται νέο iPhone! – Technopat

Μετά την AT&T, η Verizon, μια άλλη κορυφαία εταιρεία τηλεπικοινωνιών στην Αμερική, αρχίζει επίσης να πουλά το iPhone 4. Ωστόσο, αυτά τα iPhone 4 είναι διαφορετικά από αυτά που γνωρίζουμε.

Η Verizon ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει να πουλά το Apple iPhone 4 στις 10 Φεβρουαρίου 2011 και έχει ήδη αρχίσει να δέχεται προπαραγγελίες. Απαιτείται πακέτο δεδομένων και διετές συμβόλαιο, το iPhone 4s θα κοστίζει 199 $. Ωστόσο, μια πιο προσεκτική ματιά αποκαλύπτει ότι αυτά τα iPhone έχουν διαφορετικό σχεδιασμό από τα iPhone 4s που πωλούνται στη χώρα μας και σε όλο τον κόσμο.

Όπως είναι γνωστό, το άγγιγμα του μεταλλικού σκελετού που περιβάλλει τη θήκη του iPhone 4 και λειτουργεί ως κεραία ταυτόχρονα μειώνει σημαντικά την ισχύ λήψης σήματος του τηλεφώνου. Αφού ο Steve Jobs επέπληξε τους πελάτες που παραπονέθηκαν για αυτήν την κατάσταση “για να μην το κρατήσουν έτσι”, η εταιρεία έκανε ένα βήμα πίσω και έφτασε στο σημείο να μοιράσει δωρεάν θήκες σε όλους τους πελάτες και μάλιστα απέλυσε τον μηχανικό που ήταν υπεύθυνος για το σχεδιασμός κεραίας του iPhone. Στην περίπτωση του iPhone 4s της Verizon, υπάρχουν αλλαγές που οδηγούν σε νέο σχεδιασμό κεραίας. Ένας μηχανικός σχεδιασμού κεραίας σημείωσε ότι αυτή η αλλαγή στο πλαίσιο πιθανότατα σήμαινε ότι η κεραία μπήκε και προστέθηκε μια δεύτερη κεραία.

Ωστόσο, αυτή η αλλαγή, η οποία αναμένεται να επηρεάσει θετικά την ποιότητα του σήματος των iPhone, έχει ένα απροσδόκητο μειονέκτημα: Τα κουμπιά αύξησης, μείωσης έντασης και σίγασης κουδουνίσματος έχουν αλλάξει θέση. Εξαιτίας αυτής της αλλαγής των λίγων χιλιοστών, τα νέα iPhone δεν χωρούν στις θήκες και τις θήκες iPhone 4, από τις οποίες υπάρχουν εκατοντάδες στην αγορά. Αυτό περιορίζει σοβαρά τις επιλογές αξεσουάρ των πελατών που σκέφτονται να αγοράσουν ένα iPhone 4 από τη Verizon. Η Verizon ανακοίνωσε στην ιστοσελίδα της ότι τα iPhone 4s που θα πουλήσει δεν είναι συμβατά με τέτοια υπάρχοντα αξεσουάρ.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button