Τεχνολογία – Επιστήμη

Ήχος 360 μοιρών με το Logitech Laptop Speaker Z305

Αν ψάχνετε για ένα φορητό, ελαφρύ, συμπαγές ηχείο όπως ο φορητός σας υπολογιστής, το Logitech Laptop Speaker Z305 είναι για εσάς. Προσφέροντας ήχο 360 μοιρών, το Z305 διανέμει τον ήχο εξίσου προς όλες τις κατευθύνσεις, επιτρέποντάς σας να απολαμβάνετε εξαιρετικό ήχο σε όλο το δωμάτιο. Χάρη στη σύνδεση USB plug-and-play, μπορείτε να χειρίζεστε το ηχείο σας χωρίς να χρειάζεστε λογισμικό ή εξωτερική πηγή τροφοδοσίας και να απολαμβάνετε καθαρό ψηφιακό ήχο.

Το Z305 εφαρμόζει με ασφάλεια πίσω από την οθόνη, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιείτε το ηχείο σας άνετα οπουδήποτε χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή σας στο γραφείο, στο κρεβάτι σας ή στο αεροδρόμιο. 226 γρ. Χάρη στον ελαφρύ σχεδιασμό του, μπορείτε να μεταφέρετε εύκολα το Z305 οπουδήποτε θέλετε. Για άνετη χρήση, το καλώδιο USB χωράει στο πίσω μέρος του ηχείου σας, προσφέροντας λεπτή και ασύρματη εμφάνιση.

Και τα δύο ηχεία της Logitech μπορούν να μεταφερθούν σε ειδική θήκη μεταφοράς ή τσάντα φορητού υπολογιστή.
Τιμή έκπτωσης Logitech Z305: 65 $

Ο συγγραφέας, του οποίου η γνωριμία με τους υπολογιστές χρονολογείται από τη δεκαετία του 2000, έγραψε άρθρα για τα περιοδικά CHIP Online καθώς και για τα περιοδικά CHIP και LEVEL το 2007 και έγινε ο Hardware Editor του CHIP, του τουρκικού περιοδικού τεχνολογίας με τις μεγαλύτερες πωλήσεις το 2010. Recep Baltaş, ο οποίος έκανε περισσότερα από 1000 κριτικές προϊόντων κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αποχώρησαν από αυτή τη θέση στα τέλη του 2011 και άρχισε να εργάζεται ως Ειδικός Μάρκετινγκ στην ASUS Τουρκίας. Τελευταίος σταθμός του Baltaş, που είναι ολοκληρωμένος Technopat, είναι το Technopat.net.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button