ΑθλημαΕπιχειρηματική ζωήΠως να φτιάξειςτραπεζικόςχρηματοπιστωτικά ιδρύματα

Ανοίγει το Μουσείο Αστικής Μνήμης στην Αδριανούπολη

Το Μουσείο Αστικής Μνήμης της Αδριανούπολης, όπου πολλές πληροφορίες για την Αδριανούπολη θα συναντήσουν επισκέπτες, θα ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό στην 656η επέτειο από την άλωση της πόλης.

Ως μουσείο τέθηκε σε λειτουργία από τον Δήμο Αδριανούπολης το τριώροφο Μέγαρο Μεμόρυγα, στο οποίο έγιναν μάρτυρες των πολιτικών εξελίξεων στην κατάρρευση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και όπου γίνονταν οι κλειστές συνεδριάσεις της Επιτροπής Ένωσης και Προόδου.

Από το τζαμί Selimiye στο Saray-ı Cedide-i Amire, από το Mimar Sinan στο Fatih, από το κυνήγι των σουλτάνων στο Kırkpınar, από την κατοχή στην απελευθέρωση, από τη νεολιθική περίοδο στους Θράκες, στο σύγχρονο μουσείο που θα μας επιτρέψει να δούμε πολλά πολιτιστικές, οικονομικές και καλλιτεχνικές πτυχές της πόλης. α, από τον ηλίανθο μέχρι το ρύζι, από τον κλαρινιστή Deli Selim στον Kakava, από το Kapıkule στον Meriç, θα παρουσιαστούν πολλές πληροφορίες για την ιστορία της Αδριανούπολης με τρισδιάστατα γλυπτά από σιλικόνη και ψηφιακές οθόνες.

Αδριανούπολη

Η είσοδος στο Μουσείο θα είναι 1 Λίρα

Ο δήμαρχος της Αδριανούπολης Ρετζέπ Γκιουρκάν ενημέρωσε ότι τα πάντα για την πόλη, η οποία έχει ιστορία 8.300 ετών, θα βρίσκονται στο μουσείο.

Δηλώνοντας ότι η τιμή εισόδου καθορίζεται συμβολικά, ο Gürkan είπε, “Η είσοδος στο μουσείο θα είναι 1 λίρα. Στόχος μας δεν είναι να βγάλουμε χρήματα, αλλά ό,τι είναι χωρίς χρήματα δεν έχει μεγάλη αξία”.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button