Τεχνολογία – Επιστήμη

Απομακρυσμένη πρόσβαση σε αρχεία φωτογραφιών με Android

Η εφαρμογή WD Photos™ Photo Viewer προσφέρει πρόσβαση σε έως και 285.000 φωτογραφίες που είναι αποθηκευμένες σε μονάδες δίσκου δικτύου WD.

Η Western Digital, ο παγκόσμιος ηγέτης στις λύσεις εξωτερικής αποθήκευσης, προσφέρει σήμερα μονάδες οικιακού δικτύου WD, συμπεριλαμβανομένων των μοντέλων My Book® Live™, My Book® World Edition™ και WD ShareSpace™ που επιτρέπουν στους χρήστες smartphone Android™ να βλέπουν όλες τις αποθηκευμένες φωτογραφίες τους οπουδήποτε με σύνδεση στο Internet. Παρουσιάστηκε η εφαρμογή προβολής φωτογραφιών WD Photos™. Η εφαρμογή WD Photos είναι διαθέσιμη για ψηφιακά κινητά τηλέφωνα iPad™, iPhone®, iPhone4 και iPod touch®, αλλά τώρα μπορεί να ληφθεί δωρεάν από το Android Market™.

Σχεδιασμένη για την πλατφόρμα Android, η εφαρμογή WD Photos είναι διαθέσιμη για τα πιο δημοφιλή smartphone που βασίζονται σε Android OS με ενσωματωμένη ανάλυση. -Περιλαμβάνει, αλλά δεν περιορίζεται σε Motorola® Droid®, HTC® DROID INCREDIBLE, Nexus One™, HTC EVO™ 4G-

Η εφαρμογή WD Photos επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στα αρχεία φωτογραφιών από τα οικιακά τους δίκτυα ή από συμβατά κινητά τηλέφωνα με πρόσβαση στο διαδίκτυο, αφού αντιγράψουν τις φωτογραφίες τους από τους κοινόχρηστους φακέλους εικόνων στη μονάδα δίσκου δικτύου WD. Οι φωτογραφίες των χρηστών διατηρούνται εμπιστευτικά και αξιόπιστα, εξαλείφοντας την ανάγκη για χρονοβόρες μεταφορτώσεις και επί πληρωμή διαδικτυακές υπηρεσίες φωτογραφιών και εξαλείφοντας την ανάγκη να επιλέξετε ποιες φωτογραφίες θα συγχρονιστούν με smartphone Android. Οι χρήστες έχουν την ευκαιρία να αναζητήσουν τις φωτογραφίες τους ανά όνομα ή ημερομηνία με συγκεκριμένο τρόπο και να μοιραστούν τις φωτογραφίες τους στις οθόνες τους με όλους τους φίλους και τις οικογένειές τους στις συσκευές τους Android.

Ενώ τα τηλέφωνα Android καταλαμβάνουν το τριάντα τέσσερα τοις εκατό της ταχέως αναπτυσσόμενης αμερικανικής αγοράς smartphone, οι αποστολές φαίνεται να έχουν αυξηθεί κατά 886 τοις εκατό το δεύτερο τρίμηνο του 2010 σε σύγκριση με την ίδια χρονική περίοδο πέρυσι, και σύμφωνα με τα δεδομένα της παγκόσμιας αγοράς smartphone και τον προμηθευτή αναλύσεων Canalys Έχει γίνει η μεγαλύτερη πλατφόρμα smartphone.

Dale Pistilli, αντιπρόεδρος μάρκετινγκ επώνυμων προϊόντων. “Τα τηλέφωνα Android απολαμβάνουν μεγάλη επιτυχία στην αγορά.” Πρόσθεσε, «Με την προσαρμογή της εφαρμογής WD Photo για τηλέφωνα Android, θα παρέχουμε μια καλύτερη εμπειρία σε πολλούς χρήστες να βλέπουν και να μοιράζονται τις πολύτιμες φωτογραφίες τους που έχουν αποθηκεύσει με ασφάλεια σε μονάδες οικιακού δικτύου WD».

Λειτουργίες της εφαρμογής WD Photos Photo Viewer

Χαρακτηριστικά της εφαρμογής WD Photos Photo Viewer για smartphone Android:

-Αυτόματη αλλαγή μεγέθους φωτογραφιών για εξαιρετική ποιότητα προβολής σε συσκευές Android, διατηρώντας παράλληλα τα πρωτότυπα σε πλήρη ανάλυση σε μονάδες δίσκου δικτύου.

-Έξυπνο φιλτράρισμα για να βρείτε τις επιθυμητές φωτογραφίες – φιλτράρετε τις φωτογραφίες κατά άλμπουμ ή όνομα φακέλου και όλες τις εικόνες κατά ημερομηνία, φάκελο και όνομα αρχείου.

-Πρόσβαση εκτός σύνδεσης σε φωτογραφίες που έχετε δει στο παρελθόν.

– Δυνατότητα κοινής χρήσης φωτογραφιών μέσω e-mail, Facebook, Twitter, Picasa™ και άλλων προγραμμάτων.

– Δυνατότητα εκχώρησης φωτογραφιών σε άτομα επικοινωνίας.

-Προσθήκες στη συλλογή φωτογραφιών.

-Προβολή φωτογραφιών ως παρουσίαση.

Η εφαρμογή WD Photos Photo Viewer είναι συμβατή με Android OS 2.1 και νεότερη έκδοση και λειτουργεί άψογα με τις μονάδες δικτύου My Book Live, My Book World Edition της WD και συστήματα αποθήκευσης δικτύου WD ShareSpace. Οι χρήστες πρέπει να εγγραφούν στη δωρεάν υπηρεσία απομακρυσμένης πρόσβασης της WD για να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή.

Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση http://www.wdc.com/en/products/wdapps/wdphotos.asp.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button