Τεχνολογία – Επιστήμη

Διέρρευσαν αρχεία PS JailBreak Downgrade!

Το πρώτο λογισμικό υποβάθμισης PS3 στον κόσμο, που ετοιμάστηκε από την ομάδα του PS JailBreak και σας ανακοινώθηκε πρόσφατα εδώ, διέρρευσε στο διαδίκτυο.

Έχουν ήδη ξεκινήσει οι εργασίες για το λογισμικό, το οποίο διέρρευσε μέσω IRC από ανώνυμο χρήστη. Ο στόχος είναι να δημιουργήσετε μια μέθοδο PS3 Dowgrade στην οποία θα έχουν πρόσβαση όλοι.

Κοιτάζοντας τα αρχεία PS Downgrader 3.41 PUP και Lv2diag.self που διέρρευσαν, το πρώτο πράγμα που πρέπει να προσέξετε είναι το τροποποιημένο αρχείο PUP και τα επίσημα αρχεία JIG της Sony PlayStation 3.

Το αρχείο JIG χρησιμοποιεί ένα ειδικό αρχείο PUP για την υποβάθμιση του PS3, αλλά αυτό δεν συμβαίνει χωρίς σύνδεση με διακομιστές SONY και επαλήθευση. Πιστεύεται ότι σε αυτό το σημείο, η ομάδα του PS Jailbreak κατάφερε να υποβαθμίσει τροποποιώντας το αρχείο PUP, κάτι που πιστεύεται ότι έγινε με μια ευπάθεια που δεν έχει ακόμη ανακαλυφθεί από άλλους.

Ο συγγραφέας, του οποίου η γνωριμία με τους υπολογιστές χρονολογείται από τη δεκαετία του 2000, έγραψε άρθρα για τα περιοδικά CHIP Online καθώς και για τα περιοδικά CHIP και LEVEL το 2007 και έγινε ο Hardware Editor του CHIP, του τουρκικού περιοδικού τεχνολογίας με τις μεγαλύτερες πωλήσεις το 2010. Recep Baltaş, ο οποίος έκανε περισσότερα από 1000 κριτικές προϊόντων κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, άφησαν αυτή τη θέση στα τέλη του 2011 και άρχισε να εργάζεται ως Ειδικός Μάρκετινγκ στην ASUS Τουρκίας. Ο τελευταίος σταθμός του Baltaş, που είναι γνήσιος Technopat, είναι το Technopat.net.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button