Τεχνολογία – Επιστήμη

Διαδίκτυο παντού με Edimax 150n 3G Compact Router

Η Edimax, ο κορυφαίος κατασκευαστής δικτυακών προϊόντων, βρίσκεται στην Τουρκία με το πολυλειτουργικό μίνι ασύρματο 3G-6200nL μοντέλο συμπαγούς δρομολογητή 150Mbps που αναπτύχθηκε σε λύσεις δικτύου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποτεδήποτε και οπουδήποτε.

Το Edimax 3G-6200nL συνεχίζει να προσφέρει την καλύτερη λύση για οικιακούς και κινητούς χρήστες. Αυτός ο συμπαγής και ισχυρός δρομολογητής 3G, με την αντικαταστάσιμη κεραία του, προσφέρει στους χρήστες την ευκαιρία να μοιράζονται εύκολα τις συνδέσεις 3G/3.5G ή XDSL/καλωδίου με όλους τους χρήστες του Διαδικτύου. Συνδυάζει την ενσωματωμένη θύρα Ethernet WAN για καλωδιακά ή xDSL μόντεμ και τη θύρα USB 2.0 για υποστήριξη πρόσβασης υπηρεσιών διαδικτύου κινητής τηλεφωνίας UMTS/HSDPA. Μπορείτε να βρείτε την πιο εύκολη και σταθερή εγγύηση σύνδεσης στις λύσεις δικτύου Edimax.

Επωφεληθείτε από τη δυνατότητα αποτελεσματικής χρήσης του ευρύτερου εύρους ζώνης 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Το 3G-6200nL λειτουργεί με όλα τα τρέχοντα μόντεμ 3G, το πρότυπο 802.11n και όλα τα διαθέσιμα πρωτόκολλα μεταφοράς δεδομένων.

Μπορείτε να μοιραστείτε ταχύτητα 7,2 Mbps με κάθε χρήστη που μπορεί να συνδεθεί και να αποκτήσει πρόσβαση στην κάρτα μόντεμ USB 3G. Προσφέρει ταχύτητα μετάδοσης δεδομένων 150 Mbps και 3 φορές περισσότερη υποστήριξη ασύρματης κάλυψης από τον δρομολογητή 802,22b/g κατά τη σύνδεση μέσω xDSL ή καλωδιακού μόντεμ. Επιπλέον, το Edimax 3G-6200nL σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε αδιάκοπο internet με αυτόματη εναλλαγή σε ενσύρματο δίκτυο όταν δεν υπάρχει σύνδεση 3G/3.5G στο Διαδίκτυο.

Το Edimax 3G-6200nL σώζει τους χρήστες από όλα αυτά τα προβλήματα χωρίς μετάφραση γλώσσας και σύγχυση με την πολύγλωσση διεπαφή χρήστη EZmax. Μπορείτε εύκολα να κάνετε ολόκληρη την εγκατάσταση από την αρχή μέχρι το τέλος με τις 14 επιλογές γλώσσας και το υποστηριζόμενο οπτικά περιβάλλον χρήστη. Εκτός από αυτά, η ασύρματη ασφάλεια και η ενημέρωση υλικολογισμικού είναι μεταξύ των άλλων λειτουργιών που μπορείτε να βρείτε μέσα στη συσκευή. Σε λίγα λεπτά, μπορείτε εύκολα να συνδεθείτε στο διαδίκτυο από το δρομολογητή ακολουθώντας τα βήματα.

Τουρκία Διανομή προϊόντων Edimax Υπολογιστής Mascom κάνει. Μπορείτε να προσεγγίσετε τα προϊόντα Edimax από όλες τις ηλεκτρονικές αγορές και καταστήματα λιανικής.

Για αναλυτικές πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε το www.edimax.com.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button