Τεχνολογία – Επιστήμη

Διακόπτης USB KVM 2 θυρών από την Edimax

Η Edimax, ο κορυφαίος κατασκευαστής προϊόντων δικτύου, παρουσίασε το μοντέλο EK-2U2CA, έναν διακόπτη USB KVM 2 θυρών με ενσύρματη και ηχητική υποστήριξη, λαμβάνοντας υπόψη τους χρήστες που χρησιμοποιούν 2 υπολογιστές ταυτόχρονα στο σπίτι ή το γραφείο τους, εκτός από τα εξαιρετικά προϊόντα έχει αναπτύξει για λύσεις δικτύου.

Ο EK-2U2CA είναι ένας συμπαγής διακόπτης KVM σχεδιασμένος για χρήστες μικρών ή οικιακών γραφείων που θέλουν να διαχειρίζονται 2 υπολογιστές σε περιορισμένο χώρο εργασίας. Με υποστήριξη ήχου και 2 καλώδια, το EK-2U2CA επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε 2 υπολογιστές ταυτόχρονα, να ελέγχουν, να ξεκινούν και να επανεκκινούν εντολές με ένα μόνο πληκτρολόγιο USB, ποντίκι USB, οθόνη, μικρόφωνο και σετ ηχείων. Οι χρήστες μπορούν να κάνουν εναλλαγή μεταξύ δύο υπολογιστών είτε με το κλειδί QuickSwitch, με συγκεκριμένους συνδυασμούς πλήκτρων είτε με το λογισμικό KVM Switcher. Με υποστήριξη μικροφώνου και μετάδοσης ήχου, το EK-2U2CA προσφέρει μια πραγματικά εξαιρετική εμπειρία πολυμέσων.

Υποστήριξη ήχου για μια πραγματικά απρόσκοπτη εμπειρία πολυμέσων

Εκτός από τους περισσότερους διακόπτες KVM στην αγορά, το EK-2U2CA έχει σχεδιαστεί με υποστήριξη ήχου για να επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν ένα μόνο μικρόφωνο και ένα σετ ηχείων. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ των εξόδων ήχου και μικροφώνου δύο υπολογιστών (φυσικά με πληκτρολόγιο, ποντίκι και οθόνη) ή να διορθώσουν την πηγή ήχου σε έναν υπολογιστή. Η σταθεροποίηση του ήχου σε έναν υπολογιστή επιτρέπει την αδιάκοπη ακρόαση μουσικής ενώ εργάζεστε σε δύο υπολογιστές.

Γρήγορη και εύκολη αντικατάσταση KVM

Το Edimax EK-2U2CA διαθέτει ενσύρματο κουμπί QuickSwitch (quick-switch) για εύκολη εναλλαγή KVM. Αυτό το καλώδιο μήκους 90 cm επιτρέπει στους χρήστες να τοποθετούν το κλειδί όπου θέλουν.

Οι χρήστες μπορούν επίσης να κάνουν εναλλαγή μεταξύ δύο υπολογιστών με σειρά κλειδιών, ακολουθία κλειδιών που καθορίζεται από το χρήστη ή λογισμικό KVM Switcher. Η ακολουθία κλειδιών υποστηρίζει πολλά λειτουργικά συστήματα όπως τα Windows και το Linux και επιτρέπει στους χρήστες να ορίζουν τις δικές τους ακολουθίες κλειδιών όπως θέλουν με το λογισμικό KVM Switcher.

Τουρκία Διανομή προϊόντων Edimax Υπολογιστής Mascom κάνει. Μπορείτε να προσεγγίσετε τα προϊόντα Edimax από όλες τις ηλεκτρονικές αγορές και καταστήματα λιανικής.

Για αναλυτικές πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε το www.edimax.com.

Εξάλλου FACEBOOK EDIMAX FAN Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη σελίδα.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button