Τεχνολογία – Επιστήμη

Διατηρήστε το σύστημά σας ενημερωμένο με το Windows 7 SP1 RC

Τα Windows 7 και Windows Server 2008 R2 SP1 RC συμβάλλουν στη διατήρηση των υπολογιστών και των διακομιστών σας στο πιο πρόσφατο επίπεδο υποστήριξης και συνδυάζουν συνεχείς βελτιώσεις για το λειτουργικό σύστημα (OS) των Windows.

Περιλαμβάνει επίσης ενημερώσεις των Windows 7 και Windows 2008 R2 που βασίζονται σε σχόλια πελατών και συνεργατών, ώστε να μπορείτε να λαμβάνετε προηγούμενες ενημερώσεις μέσω του Windows Update.

Επιπλέον, διευκολύνει πολύ τις επιχειρήσεις να αναπτύξουν ένα ενιαίο σύνολο ενημερώσεων.

Κατεβάστε:

Windows 7 και Windows Server 2008 R2 Service Pack 1 (SP1) Release Candidate (RC)

Ο συγγραφέας, του οποίου η γνωριμία με τους υπολογιστές χρονολογείται από τη δεκαετία του 2000, έγραψε άρθρα για τα περιοδικά CHIP Online καθώς και για τα περιοδικά CHIP και LEVEL το 2007 και έγινε ο Hardware Editor του CHIP, του τουρκικού περιοδικού τεχνολογίας με τις μεγαλύτερες πωλήσεις το 2010. Recep Baltaş, ο οποίος έκανε περισσότερα από 1000 κριτικές προϊόντων κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, άφησαν αυτή τη θέση στα τέλη του 2011 και άρχισε να εργάζεται ως Ειδικός Μάρκετινγκ στην ASUS Τουρκίας. Ο τελευταίος σταθμός του Baltaş, ο οποίος είναι ένας ολοκληρωμένος Technopat, είναι το Technopat.net.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button