Τεχνολογία – Επιστήμη

Δωρεάν internet από τη Vodafone όλο τον Ιανουάριο

Η Vodafone, ο παγκόσμιος ηγέτης στις κινητές επικοινωνίες, ανοίγει για άλλη μια φορά νέους δρόμους και εγκαινιάζει την εποχή του «Super Internet», η οποία θα επιτρέψει σε όλους να έχουν εύκολη πρόσβαση στο κινητό Διαδίκτυο από οπουδήποτε. Οι συμμετέχοντες στην καμπάνια «Super Internet», η οποία φέρνει το Διαδίκτυο στους συνδρομητές του, ιδιαίτερα στο Facebook, το Twitter, το Windows Live Messenger, δεν θα πληρώσουν τέλη για πρόσβαση στο Διαδίκτυο μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2011.

Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στην καμπάνια που καλύπτει τις ημερομηνίες 1 Ιανουαρίου – 31 Ιανουαρίου 2011 Vodafone συνδρομητές ΣΟΥΠΕΡ γράφω και 3636, και μπορεί να αρχίσει να χρησιμοποιεί το Διαδίκτυο για κινητά δωρεάν από την 1η Ιανουαρίου. Για να επωφεληθείτε από την καμπάνια, είναι απαραίτητο να έχετε κινητό τηλέφωνο συμβατό με υπηρεσίες 3G/EDGE/GPRS. Όσοι συμμετέχουν στην καμπάνια, την οποία μπορούν να χρησιμοποιήσουν όλοι οι μεμονωμένοι συνδρομητές της γραμμής συμβολαίου και καρτοκινητής, ενημερώνονται μέσω SMS για τη χρήση των δώρων που κερδήθηκαν.

Με τη λήξη της καμπάνιας, η οποία ισχύει έως τις 31 Ιανουαρίου 2011, οι συνδρομητές ενημερώνονται μέσω SMS. που θέλουν να βγουν από την καμπάνια Vodafone εάν οι συνδρομητές τους ΑΚΥΡΩΣΗ ΣΟΥΠΕΡ γράφω και 3636Μπορείτε να το κάνετε αυτό στέλνοντας ένα δωρεάν μήνυμα κειμένου στο . Για να χρησιμοποιήσετε το Διαδίκτυο για φορητές συσκευές πρέπει να γίνουν οι ρυθμίσεις Διαδικτύου. ζω γράφω και 7048‘προς την γραπτό μήνυμα Οι ρυθμίσεις Internet μπορούν να μεταφορτωθούν στο τηλέφωνο από

Ο συγγραφέας, του οποίου η γνωριμία με τους υπολογιστές χρονολογείται από τη δεκαετία του 2000, έγραψε άρθρα για τα περιοδικά CHIP Online καθώς και για τα περιοδικά CHIP και LEVEL το 2007 και έγινε ο Hardware Editor του CHIP, του τουρκικού περιοδικού τεχνολογίας με τις μεγαλύτερες πωλήσεις το 2010. Recep Baltaş, ο οποίος έκανε περισσότερα από 1000 κριτικές προϊόντων κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αποχώρησαν από αυτή τη θέση στα τέλη του 2011 και άρχισε να εργάζεται ως Ειδικός Μάρκετινγκ στην ASUS Τουρκίας. Τελευταίος σταθμός του Baltaş, που είναι ολοκληρωμένος Technopat, είναι το Technopat.net.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button