Τεχνολογία – Επιστήμη

Η AMD αποκαλύπτει νέους εξαπύρηνους και διπύρηνους επεξεργαστές

Σε δήλωση που έκανε σήμερα, η AMD παρουσίασε δύο επεξεργαστές «Black Edition», ένας εκ των οποίων είναι η νέα ναυαρχίδα των έξι πυρήνων επιτραπέζιων επεξεργαστών της AMD. Αυτοί οι επεξεργαστές ενώνουν το βραβευμένο chipset σειράς 8 της AMD της AMD και τις κάρτες γραφικών της σειράς ATI Radeon™ HD 6000 που κυκλοφόρησαν πρόσφατα για να δημιουργήσουν υπολογιστές που επιτρέπουν υψηλής ευκρίνειας, τρισδιάστατες οπτικές εμπειρίες και εφαρμογές πολυμέσων με επιτάχυνση της GPU. Με αυτές τις τεχνολογίες αιχμής, οι παίκτες και οι λάτρεις των υπολογιστών μπορούν να απολαύσουν εξαιρετικές οπτικές εμπειρίες σε έναν νέο υπολογιστή με τεχνολογία AMD VISION Black.

  • Ως η νέα ναυαρχίδα για επιτραπέζιους επεξεργαστές της AMD, ο επεξεργαστής AMD Phenom™ II X6 1100T προσφέρει χαρακτηριστικά υψηλής ποιότητας, όπως συντελεστές ξεκλειδώματος ρολογιού, τεχνολογία Turbo CORE και απόδοση έξι πυρήνων.
  • Ο επεξεργαστής AMD Phenom™ II X2 565 Black Edition είναι μια προσιτή εναλλακτική λύση για όσους αναζητούν επεξεργαστές ικανούς να ρυθμίζουν την απόδοση σε απίστευτες ταχύτητες ρολογιού.

Η αύξηση του περιεχομένου ψηφιακών πολυμέσων υψηλής ευκρίνειας και 3D έχει επίσης ανεβάσει την καθηλωτική οπτική εμπειρία σε νέο επίπεδο. Η ευελιξία των υπολογιστών με τεχνολογία VISION έχει ανοίξει πολλές δυνατότητες στους καταναλωτές, όπως η διατήρηση και παρακολούθηση βίντεο στο διαδίκτυο, η δημιουργία αναμνήσεων βίντεο και φωτογραφιών, η αναπαραγωγή των πιο εντατικών γραφικών παιχνιδιών υπολογιστή και η αύξηση της απόδοσης για πολλαπλές εργασίες.

Όποιος θέλει να αγοράσει έναν νέο υπολογιστή που συνδυάζει απόδοση πολλαπλών πυρήνων, μια ποικιλία επιλογών πλατφόρμας, βίντεο υψηλής ευκρίνειας και γραφικά 3D, μπορεί να δει τη διαφορά στους υπολογιστές με την τεχνολογία AMD VISION.

πόροι

  • Οδηγός AMD VISION 2010, δείχνει την αντιστοίχιση των αναγκών σας με τον νέο υπολογιστή.
  • Προωθήσεις CyberPower, iBuyPower, NCIX, NewEgg και TigerDirect σε προϊόντα AMD
  • Μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ για μοντέλα επιτραπέζιων επεξεργαστών AMD, τιμές και συγκρίσεις.
  • Όλα τα νέα από την ομάδα επιτραπέζιων υπολογιστών της AMD στο Twitter @AMDDesktop
  • Κατασκευάστε έναν εξαιρετικά γρήγορο και οικονομικό υπολογιστή με την τεχνολογία AMD VISION Black και άλλες αναρτήσεις ιστολογίου http://blogs.amd.com

Ο συγγραφέας, του οποίου η γνωριμία με τους υπολογιστές χρονολογείται από τη δεκαετία του 2000, έγραψε άρθρα για τα περιοδικά CHIP Online καθώς και για τα περιοδικά CHIP και LEVEL το 2007 και έγινε ο Hardware Editor του CHIP, του τουρκικού περιοδικού τεχνολογίας με τις μεγαλύτερες πωλήσεις το 2010. Recep Baltaş, ο οποίος έκανε περισσότερα από 1000 κριτικές προϊόντων κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αποχώρησαν από αυτή τη θέση στα τέλη του 2011 και άρχισε να εργάζεται ως Ειδικός Μάρκετινγκ στην ASUS Τουρκίας. Τελευταίος σταθμός του Baltaş, που είναι ολοκληρωμένος Technopat, είναι το Technopat.net.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button