Τεχνολογία – Επιστήμη

Η Galaxy ετοιμάζει τον πρώτο της SSD Consumer

Η Galaxy, ειδικός στις κάρτες γραφικών, αρχίζει να παράγει εξαρτήματα για υπολογιστές Gaming. Σε αυτό το πλαίσιο, οι πρώτοι δίσκοι στερεάς κατάστασης της εταιρείας είναι έτοιμοι.

Η σειρά SSD SATA της Galaxy είναι διαθέσιμη σε χωρητικότητες 32 GB, 64 GB, 128 GB και 256 GB και διατίθεται σε μορφή 2,5” SATA 3Gb/s. Ο ελεγκτής SSD υποστηρίζει συλλογή σκουπιδιών TRIM και προσφέρει ταχύτητα ανάγνωσης 240 MB/s και ταχύτητα εγγραφής 210 MB/s.

Αν και η εταιρεία δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες για το θέμα, αναφέρθηκε ότι τα νέα μοντέλα θα παρουσιαστούν στην CES.

Ο συγγραφέας, του οποίου η γνωριμία με τους υπολογιστές χρονολογείται από τη δεκαετία του 2000, έγραψε άρθρα για τα περιοδικά CHIP Online καθώς και για τα περιοδικά CHIP και LEVEL το 2007 και έγινε ο Hardware Editor του CHIP, του τουρκικού περιοδικού τεχνολογίας με τις μεγαλύτερες πωλήσεις το 2010. Recep Baltaş, ο οποίος έκανε περισσότερα από 1000 κριτικές προϊόντων κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αποχώρησαν από αυτή τη θέση στα τέλη του 2011 και άρχισε να εργάζεται ως Ειδικός Μάρκετινγκ στην ASUS Τουρκίας. Τελευταίος σταθμός του Baltaş, που είναι ολοκληρωμένος Technopat, είναι το Technopat.net.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button