Τεχνολογία – Επιστήμη

Η Gigabyte εξοπλίζει το αεροδρόμιο της Ταϊβάν – Technopat

Ο γίγαντας μητρικών πλακών Gigabyte αποκάλυψε ένα έργο τέχνης που αποτελείται από 1200 μητρικές πλακέτες στο Διεθνές Αεροδρόμιο Taoyuan στην πατρίδα του, την Ταϊβάν.

Η εταιρεία, η οποία τράβηξε δύο μεγάλες γραμμές με τις μητρικές πλακέτες στην αίθουσα μπροστά από την πύλη B7 στο Terminal 1, σχημάτισε επίσης έναν κυκλικό κύκλο. Ο κύκλος, που δημιουργήθηκε από πανομοιότυπες μητρικές πλακέτες, μοιάζει με γκοφρέτα πυριτίου από την οποία κατασκευάζονται επεξεργαστές και από μακριά, κάθε μητρική πλακέτα μοιάζει με ένα τσιπ σε μια γκοφρέτα.

Και πάλι, μια από τις μητρικές πλακέτες στο διαμέρισμα κόπηκε για να μοιάζει με χάρτη του νησιού. Αν λέτε «Σπαταλούσαν τις μητρικές», ας επισημάνουμε ότι αυτές οι μητρικές επιστρέφονται ή απορρίπτονται προϊόντα.

Ο συγγραφέας, του οποίου η γνωριμία με τους υπολογιστές χρονολογείται από τη δεκαετία του 2000, έγραψε άρθρα για τα περιοδικά CHIP Online καθώς και για τα περιοδικά CHIP και LEVEL το 2007 και έγινε ο Hardware Editor του CHIP, του τουρκικού περιοδικού τεχνολογίας με τις μεγαλύτερες πωλήσεις το 2010. Recep Baltaş, ο οποίος έκανε περισσότερα από 1000 κριτικές προϊόντων κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αποχώρησαν από αυτή τη θέση στα τέλη του 2011 και άρχισε να εργάζεται ως Ειδικός Μάρκετινγκ στην ASUS Τουρκίας. Τελευταίος σταθμός του Baltaş, που είναι ολοκληρωμένος Technopat, είναι το Technopat.net.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button