Τεχνολογία – Επιστήμη

Η MSI εγκαινιάζει διαγωνισμό σχεδιασμού για ClickBIOS που βασίζεται σε UEFI

Η MSI, η οποία έχει διεθνή φήμη στη μητρική πλακέτα και τις κάρτες γραφικών, αναζητά ταλαντούχους σχεδιαστές για την επόμενη γενιά ClickBIOS. Η MSI, η οποία ετοιμάζεται να λανσάρει τις μητρικές της χρησιμοποιώντας το νέο chipset της σειράς 6 της Intel, ενσωματώνει επίσης το ClickBIOS, το οποίο προηγουμένως χρησιμοποιούταν σε μητρικές με chipset P35 και P45, στις νέες της κάρτες. Προσφέροντας τη νέα διεπαφή ClickBIOS εκτός από τις μητρικές πλακέτες υψηλής ποιότητας για την καλύτερη εμπειρία χρήστη, η MSI διοργανώνει επίσης έναν παγκόσμιο βραβευμένο διαγωνισμό για τη νέα σχεδίαση διεπαφής. Ως αποτέλεσμα του διαγωνισμού, όπου ο νικητής θα καθοριστεί από τις ψήφους των χρηστών, οι νικητές θα έχουν πολλά βραβεία από μητρικές πλακέτες της σειράς Intel 6 έως κάρτες γραφικών υψηλής ποιότητας.

MSI ClickBIOS, Industry Leader με UEFI

Η διεπαφή ClickBIOS που βασίζεται σε UEFI ονομάζεται επίσης BIOS επόμενης γενιάς. Αντί για βαρετές οθόνες που βασίζονται σε κείμενο, οι χρήστες θα έχουν πλέον διεπαφή BIOS με γραφική διεπαφή, έλεγχο ποντικιού και μπορούν να προστεθούν νέες εφαρμογές. Η MSI είχε προηγουμένως δείξει τι μπορεί να κάνει το UEFI με το μοντέλο P35 EFINITY που παρουσίασε το 2008. Με τα τρία διαφορετικά μοντέλα P45 που ακολούθησαν, η MSI αποκάλυψε τις δυνατότητες του ClickBIOS που βασίζεται στο UEFI μία προς μία. Με το ClickBIOS, οι χρήστες όχι μόνο επωφελούνται από τον γρήγορο χρόνο εκκίνησης, αλλά απολαμβάνουν επίσης πολλά πλεονεκτήματα, όπως υποστήριξη πολλών γλωσσών και υποστήριξη σκληρού δίσκου 3 TB.

Διαγωνισμός για νέες τεχνολογίες

Η MSI αναζητά ταλαντούχους σχεδιαστές για να φέρουν νέα εμφάνιση και εμπειρία χρήστη στο UEFI BIOS. Όλοι οι χρήστες, επαγγελματίες ή ερασιτέχνες, μπορούν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό υποβάλλοντας τις διεπαφές Click BIOS τους έως τις 10 Δεκεμβρίου. Πολλά βραβεία περιμένουν τους νικητές του διαγωνισμού, από μητρικές πλακέτες νέας γενιάς με chipset της σειράς Intel 6 της MSI μέχρι κάρτες γραφικών υψηλής τεχνολογίας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό, μπορείτε να ανατρέξετε στη διεύθυνση http://eu.msi.com/.

Ο συγγραφέας, του οποίου η γνωριμία με τους υπολογιστές χρονολογείται από τη δεκαετία του 2000, έγραψε άρθρα για τα περιοδικά CHIP Online καθώς και για τα περιοδικά CHIP και LEVEL το 2007 και έγινε ο Hardware Editor του CHIP, του τουρκικού περιοδικού τεχνολογίας με τις μεγαλύτερες πωλήσεις το 2010. Recep Baltaş, ο οποίος έκανε περισσότερα από 1000 κριτικές προϊόντων κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, άφησαν αυτή τη θέση στα τέλη του 2011 και άρχισε να εργάζεται ως Ειδικός Μάρκετινγκ στην ASUS Τουρκίας. Ο τελευταίος σταθμός του Baltaş, που είναι γνήσιος Technopat, είναι το Technopat.net.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button