Τεχνολογία – Επιστήμη

Η Samsung προσεγγίζει το μέλλον με το νέο WB700

Η Samsung Electronics, ένα από τα κορυφαία ονόματα στα ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης, παρουσίασε την εξαιρετικά λεπτή κάμερα WB700, η ​​οποία παρέχει εξαιρετικά αποτελέσματα τόσο σε κοντινές όσο και σε μακρινές αποστάσεις με την εντυπωσιακή λειτουργία ζουμ 24X.

Το νέο μοντέλο διαθέτει μια εξαιρετικά ισχυρή λειτουργία ζουμ 24X που αποτελείται από έναν εξαιρετικά ευρυγώνιο φακό Schneider KREUZNACH 24 mm και ένα οπτικό ζουμ 18X και 1,3 Έξυπνο ζουμ για εξαιρετική λήψη από απόσταση. Το WB700 παρέχει ευκρινείς και καθαρές εικόνες με απίστευτη λεπτομέρεια χάρη στον αισθητήρα CCD 16 Megapixel σε κοντινές λήψεις. Χάρη στην ευελιξία του φακού και των λειτουργιών ζουμ του WB700 και της δυνατότητας 16MP της κάμερας, οι χρήστες μπορούν να απαθανατίσουν ένα ευρύ τοπίο ή έναν μακρινό τραχύ ποταμό με το ίδιο επίπεδο λεπτομέρειας.

Ο Lemi Paksoy, Διευθυντής Καταναλωτικών Ηλεκτρονικών της Samsung Electronics Τουρκίας, δήλωσε σε μια δήλωση σχετικά με το νέο μοντέλο, «Πολλοί από τους πελάτες μας επιλέγουν να έχουμε τις καλύτερες και πιο σύγχρονες τεχνολογίες διαθέσιμες. Γι’ αυτό συγκεντρώνουμε όλες τις καινοτομίες μας στο WB700, ελκυστικό τόσο για προχωρημένους φωτογράφους όσο και για αρχάριους. Προσφέρουμε μια ισορροπία επαγγελματικής ποιότητας απεικόνισης και χρήσης που μπορεί να κυριαρχήσει ο καθένας. Εκτός από την τελειομανία που προσφέρει ο οπτικός σταθεροποιητής εικόνας του WB700 και ο φακός Schneider KREUZNACH superzoom 16MP 24mm, προσθέσαμε εκπλήξεις και απολαύσεις στην εμπειρία φωτογραφίας. Αυτά τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν νέα έξυπνα φίλτρα, εφέ έξυπνου φακού και εξάλειψη του θορύβου ζουμ».

Υψηλής ποιότητας και διασκεδαστική λήψη φωτογραφιών

Ο διάδοχος των επιτυχημένων μοντέλων WB600 και WB650, το WB700 περιλαμβάνει επίσης τις τελευταίες καινοτομίες στην τεχνολογία βίντεο HD της Samsung. Έτσι, οι χρήστες μπορούν να λαμβάνουν κινούμενες εικόνες υψηλής ποιότητας και σταθερές εικόνες υψηλής ποιότητας. Το WB700 διαθέτει επίσης έξυπνα φίλτρα στις πιο παραδοσιακές λειτουργίες “fisheye”, “miniature” και “drawing”, με καλλιτεχνικά φίλτρα όπως λειτουργίες “soft focus”, “half-tone dot” και “cinema” που προσφέρουν διασκεδαστικά και επαγγελματικά αποτελέσματα με το πάτημα ενός κουμπιού. Περιλαμβάνει επίσης φίλτρο 2.0.

Μείωση της έντασης του ζουμ

Η Samsung ανέπτυξε επίσης μια καινοτομία για την εξαγωγή του ήχου ζουμ από περιεχόμενο βίντεο και τη χρησιμοποίησε σε αυτό το μοντέλο. Οι χρήστες που χρησιμοποιούν κάμερες με δυνατότητες μεγάλου ζουμ, όπως η WB700, σε αντίθεση με τις βιντεοκάμερες, δηλώνουν ότι το μηχανικό οπτικό ζουμ των καμερών προκαλεί θόρυβο όταν κινούνται εμπρός και πίσω, κάτι που είναι ενοχλητικό και μπορεί να παραμορφώσει το περιεχόμενο που τραβούν. Λαμβάνοντας υπόψη αυτά τα σχόλια, το WB700 χρησιμοποιεί έναν προηγμένο αλγόριθμο μείωσης θορύβου που εξαλείφει ενεργά τον θόρυβο ζουμ και επιτρέπει τη λήψη βίντεο HD χωρίς διακοπές και χωρίς εξωτερικό θόρυβο.

Τεχνικές Προδιαγραφές

WB700
Αισθητήρας εικόνας CCD 1/2,33″ (περίπου 7,76 mm),

16 Megapixel, 14MP (ενεργό)

Ανίπταμαι διαγωνίως Λειτουργία ακίνητης εικόνας: 1,0X ~ 5,0X
Λειτουργία αναπαραγωγής: 1,0X ~ 13,5X (εξαρτάται από το μέγεθος της εικόνας)

Λειτουργία ακίνητης εικόνας:
– Σούπερ ανάλυση: Μετά από 1,0X~1,5X οπτικό ζουμ
– Έξτρα ζουμ: Διακοπτόμενο ζουμ1.0X~2.0X (Με ενεργοποιημένο το πρόσθετο ζουμ)
– Ψηφιακό ζουμ: 1,0X ~ 4,0X: Οπτικό ζουμ (X18) –> Super

Ανάλυση (X1.5) –> Extra Zoom (X2) ή Digital Zoom (X4)
Λειτουργία αναπαραγωγής: 1,0X ~ 12,5X (ανάλογα με το μέγεθος της εικόνας)

Φακός Schneider-KREUZNACH f = 4,06 ~ 73,08 mm (ισοδύναμο φιλμ 35 mm: 24~432 mm)
Σταθεροποίηση εικόνας Διπλή οπτική σταθεροποίηση εικόνας και ψηφιακή σταθεροποίηση εικόνας (οπτική / ψηφιακή σταθεροποίηση εικόνας)
Διαστάσεις 99,5 x 59 x 21,7
Επιπρόσθετα χαρακτηριστικά
  • Πλήρης χειροκίνητη λειτουργία (Υποστήριξη A/S/M)
  • Πλήκτρο εγγραφής βίντεο
  • Δυνατότητα υποστήριξης μορφής ακατέργαστου αρχείου
  • HDMI Τύπος D Ενσωματωμένο Anynet + (CEC) + Υποδοχή 20 ακίδων
  • Φλας χειροκίνητης ρύθμισης (Χρονισμός, Επίπεδο Φωτισμού)
  • Έξυπνο αυτόματο – Έξυπνο αυτόματο (Ακίνητο/Κινούμενο)
  • Έξυπνο φίλτρο 2.0
  • Τέλειο σύστημα πορτρέτου
  • Ενσωματωμένο S/W (intellistudio) – Υποστήριξη F/W
Τιμή πώλησης 299,99 $
Ώρα πώλησης Απρίλιος

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button