Τεχνολογία – Επιστήμη

Και κυκλοφορεί το PSIDPatch 1.0: Αλλάξτε το αναγνωριστικό της κονσόλας σας!

stoker25 Ο ψευδώνυμος προγραμματιστής κυκλοφόρησε το PSIDPatch 1.0, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να αλλάξουν το *PS ID τους για το PlayStation Network. Από την άλλη πλευρά, σύμφωνα με το PSGroove.com, πρέπει να αντικαταστήσετε το υπάρχον αναγνωριστικό σας με άλλο έγκυρο αναγνωριστικό PS.

Η περιγραφή του ιστότοπου έχει ως εξής:

«Η αντικατάσταση του PS ID σας με έναν ψεύτικο αριθμό μπορεί να προστατεύσει την κονσόλα σας από τον μόνιμο αποκλεισμό. Ωστόσο, οι αναφορές δείχνουν ότι δεν μπορείτε να εισαγάγετε PSN με ψεύτικο αναγνωριστικό κονσόλας. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αντικαταστήσετε το υπάρχον αναγνωριστικό σας με άλλο έγκυρο αναγνωριστικό.»

*PlayStation ID: Ο μοναδικός αριθμός αναγνώρισης της Sony για κονσόλες.

Λήψη: PSIDPatch 1.0 (συμπεριλαμβανομένου του πηγαίου κώδικα)

Ο συγγραφέας, του οποίου η γνωριμία με τους υπολογιστές χρονολογείται από τη δεκαετία του 2000, έγραψε άρθρα για τα περιοδικά CHIP Online καθώς και για τα περιοδικά CHIP και LEVEL το 2007 και έγινε ο Hardware Editor του CHIP, του τουρκικού περιοδικού τεχνολογίας με τις μεγαλύτερες πωλήσεις το 2010. Recep Baltaş, ο οποίος έκανε περισσότερα από 1000 κριτικές προϊόντων κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, άφησαν αυτή τη θέση στα τέλη του 2011 και άρχισε να εργάζεται ως Ειδικός Μάρκετινγκ στην ASUS Τουρκίας. Ο τελευταίος σταθμός του Baltaş, που είναι γνήσιος Technopat, είναι το Technopat.net.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button