ΑθλημαΑλλαΑστρολογίαΓυναίκαΕπιχειρηματική ζωήΚινηματογράφοςΟικολογίαΠρακτικές πληροφορίεςΠως να φτιάξειςΣημειώσεις Πιστωτικού ΚινδύνουΤαξίδιΤεχνολογία – ΕπιστήμητραπεζικόςΦαγοπότιΦιλόζωοςφράσεις ονείρουχρηματοπιστωτικά ιδρύματαΨώνια

Μην σιωπάτε: 10 περιπτώσεις βιασμού όπου ο νόμος πληγώνει τη συνείδηση

Ενημερώθηκε/14.09.2013: Δυστυχώς, αυτή η λίστα ενημερώθηκε σήμερα. Τα τελευταία νέα για βιασμό προήλθαν από την αστυνομία, η οποία ήταν επιφορτισμένη με την ασφάλεια. Είναι στο κάτω μέρος της σελίδας.

Καταρχάς να δηλώσω ότι δεν πήραμε την απόφαση να γράψουμε εύκολα αυτό το άρθρο. Από όποια πλευρά και να το δεις, θα ήταν το πιο αστείο άρθρο που έχουμε γράψει ποτέ. Πέσαμε σε αυτήν την αναποφασιστικότητα, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη τους αδελφούς και τις αδελφές μας που βλάπτουν το νόμο.

Αργότερα, είπαμε ότι θα κάνουμε μια μικρή συνεισφορά στη συνείδηση ​​που ήταν σε επιφυλακή με τη διαδικασία Αντίστασης στο Πάρκο Γκεζί, ίσως δημιουργήσει την κοινή γνώμη για αυτό το θέμα. Είπαμε ότι θα ρίξουμε φως στη μέρα που κανένας βιαστής δεν μπορεί να ξεφύγει χωρίς να λάβει την τιμωρία που του αξίζει.

Αν και, ακόμη και το υψηλότερο επίπεδο τιμωρίας που μπορεί να δοθεί δεν δροσίζει την καρδιά κάποιου, αλλά αποφασίσαμε να μην μείνουμε αδρανείς κάνοντας αυτό που ξέρουμε καλύτερα σήμερα, ας κάνουμε θόρυβο.

Bingöl: 4 στρατιώτες που δικάζονταν αφέθηκαν ελεύθεροι

βιασμός μπίνγκο
Ενώ 6 στρατιώτες δικάζονταν για βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση, 4 αφέθηκαν ελεύθεροι. Στην υπόθεση, τα στοιχεία της οποίας δεν αποκαλύφθηκαν σύμφωνα με τον κανόνα της εμπιστευτικότητας, ήταν ανώτερο δικαστήριο που άφησε ελεύθερους τους κατηγορούμενους.

Μαλάτια: Ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε στο κατώτερο όριο και εφαρμόστηκε έκπτωση καλής συμπεριφοράς

malatya-παρενόχληση
Στην υπόθεση βιασμού του διανοητικά ανάπηρου SF, το Ακυρωτικό Δικαστήριο ζήτησε επίσης ποινή για «στέρηση της ελευθερίας».

Mardin: Ο 13χρονος N.Ç φέρεται να συναίνεσε, 26 κατηγορούμενοι καταδικάστηκαν στο κατώτατο όριο

Η Προϊσταμένη της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου απέρριψε την έφεση κατά της απόφασης του «είχε συναίνεση». Αν γινόταν δεκτό, ο καθένας από τους 26 θα είχε καταδικαστεί σε τουλάχιστον 10 χρόνια, τώρα είναι στη φυλακή με μέγιστη ποινή 5 ετών.

Κωνσταντινούπολη: Ο κατηγορούμενος έλαβε «εγκαταλελειμμένη» έκπτωση, καταδικάστηκε μόνο σε 3 χρόνια

βιασμός-μισή-αποτυχία-πώληση
Μειώθηκε σε 3 χρόνια και 9 μήνες με το σκεπτικό ότι ο πρώην καπετάνιος Bülent Aydın συνελήφθη όταν επρόκειτο να διαπράξει το έγκλημα και η πράξη του βιασμού παρέμεινε στο στάδιο της απόπειρας.

Kayseri: Ο εισαγγελέας ζήτησε έκπτωση γιατί υπάρχουν μηνύματα στο Facebook

βιασμός-facebook-προσφορά-προσφορά
Ο εισαγγελέας ζήτησε μείωση της ποινής με το σκεπτικό ότι ο βιασμένος και ένας εκ των κατηγορουμένων έστελναν μηνύματα στο Facebook. Ο δικαστής έδειξε λίγη συνείδηση ​​(!) και εφάρμοσε μόνο έκπτωση καλής συμπεριφοράς.

Muğla: 8 αθωωτικές αποφάσεις για ομαδικό βιασμό

μούγκλα-συλλογικός-βιασμός
Οι κατηγορούμενοι αθωώθηκαν στην 7η ακροαματική διαδικασία της δίκης, στην οποία δικάστηκαν 8 άτομα, μεταξύ των οποίων 2 παιδιά. Ο λόγος που ο δικαστής πήρε αυτή την απόφαση ήταν η έλλειψη αποδεικτικών στοιχείων.

Zonguldak: Έκπτωση στην καλή συμπεριφορά για τον κατηγορούμενο που αφήνει γένια και φοράει τουρμπάνι μετά την καταδίκη του

τουρμπάνι-έκπτωση
Η Κισμέτ Κ, πρώην χορεύτρια, εμφανίστηκε ξανά ενώπιον του δικαστή μετά την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου να την ανατρέψει. Αυτή τη φορά ήταν με τουρμπάνι και μούσι. Πήρε έκπτωση καλής συμπεριφοράς για 4 χρόνια.

Σμύρνη: Κυκλοφόρησε αφού έλαβε έκπτωση καλής συμπεριφοράς

izmir-καλό-κράτος-βιασμός-έκπτωση
Οι δύο κατηγορούμενοι πήραν πρώτα έκπτωση καλής συμπεριφοράς και πήγαν φυλακή. Αργότερα, το Ανώτατο Δικαστήριο άφησε ελεύθερους τους κατηγορούμενους επειδή η δικαστική διαδικασία ήταν πολύ μεγάλη.

Σιρνάκ: Αθώωση 5 ατόμων σε δίκη

σιρνάκ-βιασμός-υπόθεση
Τα 5 άτομα που παρουσιάστηκαν ως αστυνομικοί και βίασαν τον H.Ö. αθωώθηκαν με το επιχείρημα ότι «τα διαθέσιμα στοιχεία δεν έχουν ισχυρή υποψία εγκλήματος».

Αναρωτιόμαστε το αποτέλεσμα αυτού: βιασμός 14χρονου αγοριού από τον δάσκαλό του

14χρονος-αγόρι-βιασμός
Ο Α., ο οποίος έμεινε σε ιδιωτικό κοιτώνα επειδή το Λύκειο Ανατολίας που κέρδισε δεν είχε κοιτώνα, βιάστηκε από τον άνδρα καθηγητή κατήχησης HK. Η κατάσταση, η οποία οριστικοποιήθηκε με την αναφορά, κρατήθηκε μυστική λόγω τόσο των νοτιοανατολικών συνθηκών όσο και ψυχολογία του παιδιού. Το αηδιαστικό μέρος της δουλειάς είναι ότι το HK άλλαξε σε «θερμάστρα» στους κανονισμούς των κοιτώνων, καθώς η τιμωρία που έπρεπε να επιβληθεί από κάποιον σε διευθυντική θέση ήταν η «σεξουαλική κακοποίηση με προσόντα». Αναμένουμε με ανυπομονησία το αποτέλεσμα της δικαστικής διαδικασίας.

Άδανα: Αστυνομικός βιασμός 16χρονης που ζήτησε βοήθεια

άδανα-αστυνομία-βιασμός
Στο περιστατικό που σημειώθηκε στα Άδανα, μια 16χρονη που ζήτησε βοήθεια από την αστυνομία βιάστηκε από τους ίδιους δύο αστυνομικούς αφού την περιέβαλλαν στο περιπολικό για 3 ώρες. Στη συνέχεια, άλλα δύο άτομα βίασαν τη 16χρονη. Το κορίτσι θύμα υπέβαλε μήνυση. Συνολικά τέσσερα άτομα, εκ των οποίων οι δύο ήταν αστυνομικοί, διώχθηκαν ποινικά από 7 έως 29 χρόνια κάθειρξη, αλλά αυτοί οι τέσσερις αφέθηκαν ελεύθεροι.

Την ίδια ώρα που ακούστηκε αυτό το γεγονός, ένα tweet…

σουάτ-κιλίτς-αστυνομία-τιτίβισμα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button