Τεχνολογία – Επιστήμη

Νέο Netbook MOBEE 13″ Slim K160

Η νέα σειρά Mobee Slim κυκλοφορεί. Το εξαιρετικά λεπτό Mobee Slim προσφέρει μια πιο άνετη, πιο προηγμένη εμπειρία netbook με την οθόνη HD LED 13″ υψηλής ανάλυσης, το ειδικά σχεδιασμένο πληκτρολόγιο σοκολάτας και τον επεξεργαστή Intel Atom N455.

Προσελκύοντας την προσοχή με τη δουλειά και τα καινοτόμα προϊόντα της στον τομέα των netbook, η Mobee παρήγαγε το πρώτο και μοναδικό εξαιρετικά λεπτό μοντέλο netbook της Τουρκίας 13,3″. Το Mobee προσφέρει μια συναρπαστική εμπειρία netbook σε χρήστες τεχνολογίας που αγαπούν να ακολουθούν τις καινοτομίες. Η νέα σειρά Mobee Slim 13” που προσφέρεται στους χρήστες ξεχωρίζει με την υψηλή ανάλυση και τη λεπτότητα της οθόνης.

Οι χρήστες Netbook δεν χρειάζεται πλέον να κάνουν συμβιβασμούς στο πλάτος της οθόνης. Στο Mobee Slim 13”, το οποίο παρέχει άνετη και εύκολη χρήση υπολογιστή. Η οθόνη και το πληκτρολόγιο σχεδιάστηκαν ευρύτερα από τα αντίστοιχα. Το netbook Mobee Slim 13”, σχεδιασμένο με αισθητικές πινελιές χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, δείχνει την κομψότητα της απλότητας. Το Mobee Slim 13″ είναι μόνο 1 TL λεπτό.

Ένα βήμα μπροστά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του…

Στεκόμενη ένα βήμα μπροστά από άλλα netbook με τις προηγμένες δυνατότητες της, η νέα σειρά Mobee Slim 13,3” διαθέτει οθόνη ανάλυσης HD Ready 1366×768, πολύ καθαρή και ζωντανή. Η οθόνη Mobee Slim 13”, η οποία έχει ευρύτερη χρωματική γκάμα χάρη στην τεχνολογία LED, δίνει μια πιο ζωντανή εικόνα. Η τεχνολογία LED αυξάνει την ποιότητα της εικόνας εμφανίζοντας υψηλό βαθμό λεπτομέρειας στις σκοτεινές εικόνες. Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα της οθόνης LED είναι ότι καταναλώνει λιγότερη ενέργεια, προκαλώντας λιγότερη ζημιά στο περιβάλλον και συμβάλλοντας στην παράταση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας. Είναι δυνατή η λήψη 30% φωτεινότερων εικόνων με την οθόνη LED Mobee Slim 13″. Αυτό επιτρέπει στο Mobee Slim να εμφανίζει καλύτερα σε εξωτερικούς χώρους κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Εργονομική χρήση με πληκτρολόγιο σοκολάτας

Το νέο πληκτρολόγιο σοκολάτας με σχέδιο ενός πλήκτρου, παρόμοιο με τη σοκολάτα που πήρε το όνομά του, κάνει επίσης πιο άνετη τη χρήση του υπολογιστή. Ο ειδικός σχεδιασμός ενός κλειδιού δημιουργεί μεγαλύτερη περιοχή επαφής με το άκρο του δακτύλου, μειώνοντας την πιθανότητα να χτυπήσουν τα δάχτυλα στα πλαϊνά πλήκτρα. Προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία για χρήστες που γράφουν ή συνομιλούν στο Διαδίκτυο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο σχεδιασμός του πληκτρολογίου σοκολάτας αποτρέπει επίσης την καθίζηση της σκόνης και της βρωμιάς μεταξύ του πληκτρολογίου. Το πληκτρολόγιο, που δημιουργεί μια μίνιμαλ εμφάνιση, συμπληρώνει τον απλό σχεδιασμό του Mobee Slim και προσθέτει μια ξεχωριστή αισθητική σε αυτό.

Το Mobee Slim 13″ διαθέτει υποστήριξη AC’ 97, 1 είσοδο ήχου, υποδοχή ακουστικών, είσοδο mini HDMI σε VGA, είσοδο DC-IN, συσκευή ανάγνωσης καρτών και δύο εισόδους USB. Με είσοδο HDMI σε VGA, το Mobee Slim μεταφέρει την εικόνα από το netbook στα συστήματά σας όπως τηλεόραση, οθόνη και οθόνη/τηλεόραση με τον ταχύτερο και αποτελεσματικότερο τρόπο. Η κάμερα web παρέχει επίσης την ευκαιρία να συναντηθείτε με φίλους κοντά και μακριά.

Υψηλή απόδοση…

Το Mobee χρησιμοποιεί τον τελευταίας τεχνολογίας επεξεργαστή Intel Atom N455. Το Intel Atom N455 έχει δομή μονού πυρήνα/διπλού νήματος και ταχύτητα ρολογιού 1,66 GHz. Διαθέτει υπερσύγχρονη μνήμη DDR3 2 GB και σκληρό δίσκο 250 GB που βοηθά το Mobee Slim να είναι πιο γρήγορο. Το Mobee Slim 13», που θα φιλοξενήσει τη μεγάλη συλλογή πολυμέσων σας με τον μεγάλο αποθηκευτικό χώρο, θα σας επιτρέψει να μοιράζεστε εύκολα τα αρχεία πολυμέσων σας με τους φίλους και την οικογένειά σας. Το Mobee Slim 13», το οποίο προσφέρεται προς πώληση με το λειτουργικό σύστημα Windows 7 Starter, φτάνει σε χρήστες με τιμή 499 $ + ΦΠΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες; Μπορείτε να επισκεφτείτε το www.mobee.com.tr.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button