Τεχνολογία – Επιστήμη

Οι διακομιστές υποκαταστημάτων Vakıfbank είναι ασφαλέστεροι χάρη στις Λύσεις της Microsoft

Οι διευθυντές πληροφορικής της Vakıfbank, μιας από τις κορυφαίες τράπεζες στην Τουρκία, ανησυχούσαν για την ευαισθησία των διαχειριστών ονομάτων τομέα στα 570 υποκαταστήματα της τράπεζας σε απειλές. Επιπλέον, η Vakıfbank εκτελούσε επίσης σοβαρές εργασίες επισκευής για τα προβλήματα αντιγραφής μεταξύ των υποκαταστημάτων και της έδρας. Η τράπεζα αναβάθμισε τους διακομιστές της σε Windows Server 2008 R2 ως πρώτο βήμα για να καταστήσει τους διαχειριστές ονομάτων τομέα και να αντιμετωπίσει τα προβλήματα αντιγραφής πιο ασφαλείς, εκμεταλλευόμενος έτσι τη δυνατότητα ελέγχου τομέα μόνο για ανάγνωση του Windows Server 2008 R2.

Ταυτόχρονα, η Vakıfbank άλλαξε στο Microsoft System Center 2007 για να διευκολύνει την εγκατάσταση λογισμικού σε απομακρυσμένους υπολογιστές. Έτσι, η τράπεζα μείωσε τον φόρτο εργασίας που απαιτείται για τη διαχείριση των διαχειριστών απομακρυσμένων τομέων βελτιώνοντας παράλληλα την ασφάλειά της. Επιπλέον, η τράπεζα έθεσε τις βάσεις για τη χρήση εφαρμογών που θα κάνουν τους εργαζόμενους πιο παραγωγικούς και τον οργανισμό πιο ανταγωνιστικό.

Ο συγγραφέας, του οποίου η γνωριμία με τους υπολογιστές χρονολογείται από τη δεκαετία του 2000, έγραψε άρθρα για τα περιοδικά CHIP Online καθώς και για τα περιοδικά CHIP και LEVEL το 2007 και έγινε ο Hardware Editor του CHIP, του τουρκικού περιοδικού τεχνολογίας με τις μεγαλύτερες πωλήσεις το 2010. Recep Baltaş, ο οποίος έκανε περισσότερα από 1000 κριτικές προϊόντων κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αποχώρησαν από αυτή τη θέση στα τέλη του 2011 και άρχισε να εργάζεται ως Ειδικός Μάρκετινγκ στην ASUS Τουρκίας. Τελευταίος σταθμός του Baltaş, που είναι ολοκληρωμένος Technopat, είναι το Technopat.net.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button