ΑθλημαΕπιχειρηματική ζωήΠως να φτιάξειςτραπεζικόςχρηματοπιστωτικά ιδρύματα

Οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι της Τουρκίας στη Σινώπη

Σύμφωνα με την έρευνα «Happy People» του Τουρκικού Στατιστικού Ινστιτούτου (TUIK), η Σινώπη, που κατέλαβε την πρώτη θέση στη λίστα με τις πόλεις όπου ζουν οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι στην Τουρκία, διατήρησε την πρώτη της θέση και το 2016.

Η Σινώπη, η οποία εφιστά την προσοχή με την κατάταξή της στην πρώτη θέση στις προηγούμενες έρευνες του TUIK σε θέματα όπως «η πόλη με την υψηλότερη ικανοποίηση από τη ζωή, η ασφαλέστερη πόλη, η πόλη με τον υψηλότερο ηλικιωμένο πληθυσμό», επιλέχθηκε ως πόλη με τους πιο ευτυχισμένους ανθρώπους στην Τουρκία φέτος, για δεύτερη συνεχόμενη φορά.

Η Σινώπη, η «πόλη της ανοχής» όπου δεν υπάρχει φανάρι στο κέντρο της Σινώπης, πρόσθεσε την ευτυχία της με αυτόν τον τίτλο που έλαβε για δεύτερη φορά.

Ο δήμαρχος Baki Ergül είπε ότι είναι περήφανοι που η Σινώπη επιλέχθηκε ως η πόλη όπου ζουν οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι στην Τουρκία.

Επισημαίνοντας ότι η Σινώπη βρίσκει τη θέση της στην ατζέντα της Τουρκίας με τα διαφορετικά της χαρακτηριστικά μέρα με τη μέρα, ο Εργκιούλ είπε: “Η φυσική ομορφιά της Σινώπης αξίζει αυτόν τον τίτλο στο έπακρο λόγω της προσέγγισης που έχουν οι άνθρωποι μεταξύ τους. Αυτή η έρευνα μας δείχνει ότι προσθέτουμε την ευτυχία η ευτυχία μας κάθε χρόνο γιατί η Σινώπη είναι το κέντρο κάθε τμήματος της κοινωνίας. «Είναι μια πόλη ανεκτικότητας και αγάπης όπου οι άνθρωποι μπορούν να εκφραστούν άνετα. Όταν εξετάζουμε την ασφάλεια, τις μεταφορές και τις τοπικές υπηρεσίες, βλέπουμε την ικανοποίηση των πολιτών μας. Είμαστε περήφανοι που έχουμε ξανά αυτόν τον τίτλο. Εμείς, ως τοπικοί διαχειριστές, συνεχίζουμε να εργαζόμαστε μέρα και νύχτα για να κάνουμε τους ανθρώπους αυτής της πόλης χαρούμενους».

“ΑΣΦΑΛΗ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ”

Το γεγονός ότι η Σινώπη επιλέχθηκε για δεύτερη φορά ως ευτυχισμένη πόλη χαιρέτισε τους πολίτες που ζουν στην πόλη.

Η Gülbahar Karaduman Karslı δήλωσε ότι το μεγαλύτερο χαρακτηριστικό της Sinop είναι ότι διευκολύνει τη ζωή των ανθρώπων.

Τονίζοντας ότι είναι εύκολο να φτάσετε σε κάθε σημείο της πόλης, ο Karslı είπε ότι η Σινώπη είναι μια πολύ ασφαλής πόλη ειδικά για τις γυναίκες.

BerkanKişin/NeOldu.com

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button