Τεχνολογία – Επιστήμη

Οι χάκερ αναζητούν μια θεραπεία για κατεστραμμένες μονάδες Blu-ray

Έχουμε μιλήσει για διαδικασίες υποβάθμισης PS3 εδώ στο παρελθόν. Φαίνεται όμως ότι μετά την υποβάθμιση άρχισε να εμφανίζεται ένα μικρό πρόβλημα.

Ορισμένοι χρήστες που έχουν επαναφέρει τα PS3 τους σε μια χαμηλότερη έκδοση υλικολογισμικού σημειώνουν ότι οι μονάδες Blu-ray τους δεν λειτουργούν πλέον όπως παλιά. Λοιπόν, το προφανές πρόβλημα είναι ότι δεν μπορούν να αναπαραχθούν ταινίες Blu-ray.

Αλλά οι αμείλικτοι χάκερ αποφάσισαν να βάλουν τέλος σε αυτό το πρόβλημα με ένα νέο έργο που ονομάζεται «Project Blu-ray». Σύμφωνα με τις πληροφορίες που ελήφθησαν από τους υποβαθμιστές, προέκυψε ένα λογισμικό επισκευής:

Λήψη: Έργο PS3 Blu-ray DRL Backup έκδοση 0.01

Ο συγγραφέας, του οποίου η γνωριμία με τους υπολογιστές χρονολογείται από τη δεκαετία του 2000, έγραψε άρθρα για τα περιοδικά CHIP Online καθώς και για τα περιοδικά CHIP και LEVEL το 2007 και έγινε ο Hardware Editor του CHIP, του τουρκικού περιοδικού τεχνολογίας με τις μεγαλύτερες πωλήσεις το 2010. Recep Baltaş, ο οποίος έκανε περισσότερα από 1000 κριτικές προϊόντων κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αποχώρησαν από αυτή τη θέση στα τέλη του 2011 και άρχισε να εργάζεται ως Ειδικός Μάρκετινγκ στην ASUS Τουρκίας. Τελευταίος σταθμός του Baltaş, που είναι ολοκληρωμένος Technopat, είναι το Technopat.net.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button