Τεχνολογία – Επιστήμη

Οι χάκερ δεν σταματούν: Το Firmware 3.50 είναι επίσης σπασμένο

Οι χάκερ, που έσπασαν την έκδοση Firmware 3.41 του PlayStation 3, αναζήτησαν διαφορετικές λύσεις μετά τη νέα ενημέρωση 3.50 της Sony. Έχουμε εξηγήσει τις μελέτες Υποβάθμισης υλικολογισμικού, που είναι μία από αυτές, εδώ. Το τελευταίο κόλπο των χάκερ είναι να σπάσουν την έκδοση 3.50 με το JailBreak.

Στο βίντεο, μια ομάδα που ονομάζεται x3Max αποκαλύπτει πώς ένα αντίγραφο του PS JailBreak έσπασε απευθείας την έκδοση 3.50 χωρίς να την υποβαθμίσει στην έκδοση 3.41 με ένα τσιπ mod.

Η ομάδα ανακοίνωσε ότι σύντομα θα κυκλοφορήσει ένα Downgrader για όσους το θέλουν. Από την άλλη πλευρά, φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο ότι οι εφαρμογές homebrew μπορούν να εκτελεστούν στην έκδοση υλικολογισμικού 3.50.

httpv://www.youtube.com/watch?v=JRDsGHLZRA4

Ο συγγραφέας, του οποίου η γνωριμία με τους υπολογιστές χρονολογείται από τη δεκαετία του 2000, έγραψε άρθρα για τα περιοδικά CHIP Online καθώς και για τα περιοδικά CHIP και LEVEL το 2007 και έγινε ο Hardware Editor του CHIP, του τουρκικού περιοδικού τεχνολογίας με τις μεγαλύτερες πωλήσεις το 2010. Recep Baltaş, ο οποίος έκανε περισσότερα από 1000 κριτικές προϊόντων κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αποχώρησαν από αυτή τη θέση στα τέλη του 2011 και άρχισε να εργάζεται ως Ειδικός Μάρκετινγκ στην ASUS Τουρκίας. Τελευταίος σταθμός του Baltaş, που είναι ολοκληρωμένος Technopat, είναι το Technopat.net.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button