Τεχνολογία – Επιστήμη

Ποιοτική πλοήγηση για όλους ανεξαιρέτως με το TomTom Via

~ Κάθε δρόμος είναι ασφαλής και εύκολος με τα προηγμένα μοντέλα συσκευών πλοήγησης της TomTom που προσφέρουν κλήσεις hands-free και αποκλειστικές λύσεις δορυφορικής πλοήγησης (satnav) για αγορές μεσαίας εμβέλειας ~

Με την κυκλοφορία της νέας συσκευής πλοήγησης TomTom Via, η TomTom έγινε ο πρώτος κατασκευαστής που εισήγαγε μια λύση hands-free όταν χρησιμοποιεί συσκευές μεσαίας κατηγορίας. Η ποιοτική πλοήγηση είναι πλέον προσβάσιμη σε όλους με το TomTom Via, το οποίο είναι εξοπλισμένο με καινοτόμα χαρακτηριστικά και έχει σχεδιαστεί για να παρέχει άνεση.

Ο Özgür Yiğiter, Country Manager της TomTom Τουρκίας, έκανε μια δήλωση σχετικά με τη συσκευή πλοήγησης TomTom Via. «Η TomTom Via προσφέρει την πιο πρόσφατη τεχνολογία πλοήγησης χωρίς να θυσιάζει την ποιότητα ή την άνεση. Με τη σειρά Via, η TomTom προσφέρει τουρκική φωνητική καθοδήγηση λέγοντας ονόματα δρόμων για πρώτη φορά στην Τουρκία και τη δυνατότητα επιλογής του πλησιέστερου σημείου στάθμευσης στον προορισμό. Από τη συναρπαστική νέα λειτουργία κλήσεων hands-free μέχρι το ολοκαίνουργιο περιβάλλον χρήστη, έχει όλα όσα χρειάζονται οι οδηγοί για μια πραγματικά αβίαστη εμπειρία οδήγησης.» μιλάει με προτάσεις.

Στο κοινό-στόχο των αγορών μεσαίας κατηγορίας, (Bluetooth® Ως ο πρώτος κατασκευαστής που προσφέρει κλήσεις hands-free, το TomTom’s Via χρησιμεύει επίσης ως κιτ αυτοκινήτου για χρήση από τους οδηγούς για τα κινητά τους τηλέφωνα.

Χάρη στην ευκολία που παρέχει το ολοκαίνουργιο πτυσσόμενο συνδετήρα που είναι ενσωματωμένο στη συσκευή, οι οδηγοί βρίσκουν το TomTom Via στα χέρια τους όποτε το χρειάζονται. Αυτός ο έξυπνος συνδετήρας είναι στερεωμένος στο παρμπρίζ του οχήματος με τον προαιρετικό δίσκο βάσης και μπορεί να περιστραφεί 180 μοίρες και να ρυθμιστεί στην πιο κατάλληλη θέση με τη βοήθεια ενός αισθητήρα.

Δεν είναι μόνο αυτό. Με τη νέα διεπαφή χρήστη, οι οδηγοί μπορούν να δουν περισσότερα και να έχουν πιο εύκολη οδήγηση. Επιπλέον, μπορούν εύκολα να χρησιμοποιήσουν τη συσκευή με επιλογές οθόνης αφής 11 cm (4,31”) και 13 cm (5”). Στην πραγματικότητα, έχουν πολύ περισσότερες πληροφορίες στα χέρια τους με τα νέα 2 εκατομμύρια χιλιόμετρα γραφικών λεπτομερειών δρόμου και εμπλουτισμένους χάρτες που συνοδεύουν τις συσκευές. Όλα αυτά παρέχονται από την κομψή, γυαλιστερή σχεδίαση από αλουμίνιο, την οθόνη κομμένη με διαμάντια. Δεν υπάρχει εναλλακτική λύση στο TomTom Via για ποιοτική πλοήγηση χωρίς να θυσιάζεται η άνεση για τις αγορές μεσαίας κατηγορίας.

Χαρακτηριστικά;

  • Κλήση hands-free μέσω Bluetooth (προαιρετικό)
  • Ενσωματωμένη βάση στήριξης ελαφριάς αφής
  • Πιο αναλυτικοί χάρτες με πρόσθετες πληροφορίες στο δρόμο
  • Καθοδήγηση λωρίδας προς τα εμπρός
  • Οθόνη αφής 11 cm (4,3”) Ή 13 cm (5”).

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button