Τεχνολογία – Επιστήμη

Πολύ περισσότερο από ένα Notebook: Asus NX90

Το απόλυτο σε πολυμέσα και μοντέρνο σχεδιασμό. ASUS NX90; Με το στυλ και την τεχνολογία του, προσφέρει πολλά περισσότερα από ένα notebook. NX90Η εντυπωσιακή εμφάνιση και απόδοση του είναι ένδειξη ότι μια νέα εποχή έχει ξεκινήσει στην εποχή των notebook.

ASUS Η ομάδα Golden Ear και η Bang & Olufsen ICEpower® που αναπτύχθηκε από κοινού από Τεχνολογία ήχου SonicMaster, βραβευμένος σχεδιαστής David Lewis και να συναντηθεί με τα επιδέξια χέρια της ομάδας του NX90Μετατρέπεται σε εικονίδιο στυλ.

Οι περισσότερες ζωντανές επιδόσεις

Αλλάζοντας την παραδοσιακή αντίληψη του notebook με τον μοναδικό σχεδιασμό του ASUS NX90; Με την κρυστάλλινη αναπαραγωγή ήχου, τους βαθιούς και πλούσιους ήχους μπάσων και το σύστημα ήχου surround, προσφέρει στους χρήστες του μια υπέροχη εμπειρία ήχου. Θα είναι ένα σημαντικό ορόσημο στην αξιολόγηση των συστημάτων ήχου όλων των υπολογιστών από εδώ και στο εξής. SonicMaster, NX90‘του ηχεία τοποθετημένα σε όλη την οθόνη Υπόσχεται καθαρή και διαφορετική ποιότητα ήχου που δεν έχετε ξανακούσει σε φορητούς υπολογιστές: Η μαγεία του ποιότητα ήχου υψηλής ευκρίνειας σαν να ακούτε ζωντανή συναυλία σε περιβάλλει.

Νέο εικονίδιο στυλ

NX90Αλλάζει άμεσα την ατμόσφαιρα του περιβάλλοντος όπου θήκη αλουμινίου, 18,4” ιντσών συναρπαστική ευρεία οθόνηπου επιτρέπει την αμφιδέξιη χρήση και λειτουργεί ως εικονικό ποντίκι διπλή επιφάνεια αφής Ο σχεδιασμός του (και πολλά ακόμη μοναδικά χαρακτηριστικά!) είναι έτοιμος να το κάνει εικονίδιο στυλ για το σπίτι ή το γραφείο σας.

Άνετη και αληθινή εμπειρία πολυμέσων

Σχεδιασμένο για μια πραγματική εμπειρία πολυμέσων NX90 ενώ προσφέρει λειτουργίες παρόμοιες με την κονσόλα DJ μέσω της διπλής επιφάνειας αφής. Επιτρέπει επίσης λειτουργίες όπως το ζουμ εικόνας, η κύλιση ιστοσελίδας και εγγράφων την εύκολη εκτέλεση. ASUS NX90στοχεύει να προσφέρει στον χρήστη του μια πιο άνετη εμπειρία υπολογιστή σε μακροχρόνια χρήση με το μεγάλο πάνελ του υποβραχιόνιου.

NX90 Αυτό που θέλαμε να κάνουμε με την εταιρεία μας ήταν να σχεδιάσουμε ένα πολύ όμορφο σημειωματάριο με καλλιτεχνικές γραμμές που ο κόσμος θα χαρεί να τοποθετήσει ακόμα και στη μέση της αίθουσας. Αυτή η δουλειά για μένα δεν ήταν μόνο ο σχεδιασμός μιας μηχανής, αλλά και η δημιουργία ενός έργου που θα άλλαζε την αντίληψη του σημειωματάριου στο μυαλό των ανθρώπων». ποιός λέει NX90Ονειρεμένο σχέδιο του βραβευμένου σχεδιαστή David Lewis NX90Μεταφέρθηκε με επιτυχία στο .

ASUS NX90Είναι το πιο προσωπικό και εντυπωσιακό σημειωματάριο που έχει κατασκευαστεί ποτέ.

Εάν είστε έτοιμοι να εκπλαγείτε, ASUS NX90προς την Μπορείτε να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά σε όλα τα καταστήματα Vatan από τον Δεκέμβριο.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button