Τεχνολογία – Επιστήμη

Προβλέψτε το σκορ 3DMark 11, λάβετε ανταμοιβές!

Καθώς πλησιάζει η ημέρα κυκλοφορίας του 3DMark 11, η Futuremark, μαζί με τον επίσημο συνεργάτη της μητρικής πλακέτας και γραφικών MSI, ξεκίνησε μια νέα διαγωνιστική καμπάνια. Ο πρώτος διαγωνισμός της καμπάνιας είναι “Μάντεψε το σκορ νίκης” Στον διαγωνισμό, οι χρήστες προσπαθούν να προβλέψουν τη βαθμολογία που θα λάβουν 3 προκαθορισμένες διαμορφώσεις MSI στο 3DMark 11. Ο πρώτος ανταγωνιστής που θα μαντέψει τη βαθμολογία θα κερδίσει τη διαμόρφωση που χρησιμοποιήθηκε στον διαγωνισμό. Όλοι έχουν ίσες πιθανότητες να κερδίσουν το σύστημα, το οποίο αποτελείται από τη μητρική πλακέτα MSI Big Bang XPower X58, την κάρτα γραφικών N480GTX Lightning και την πλήρη έκδοση του 3DMark 11.

ίσες ευκαιρίες για όλους

Όλοι έχουν ίσες πιθανότητες να κερδίσουν τρεις διαφορετικές διαμορφώσεις προβλέποντας τη βαθμολογία 3DMark 11. Το μόνο για όσους θέλουν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό είναι να συμπληρώσουν τη φόρμα στη σελίδα μεταβαίνοντας στη διεύθυνση http://www.3dmark.com/benchmarks/competitions/msi-guess-the-score/. Οι συμμετέχοντες μπορούν να διαγωνιστούν στις ακόλουθες τρεις διαφορετικές κατηγορίες.

Διαγωνισμός συμμετοχής:

Όσοι μαντέψουν τη βαθμολογία στις ρυθμίσεις 3DMark 11 Entry θα κερδίσουν το ακόλουθο σύστημα που αποτελείται από κάρτα γραφικών MSI N450GTS Cyclone Power Edition και μητρική πλακέτα MSI H55M-E33.

Μητρική πλακέτα: MSI H55M-E33
Γραφικά: MSI N450GTS Cyclone Power Edition
Επεξεργαστής: Intel G6950

Διαγωνισμός παράστασης:

Όσοι προβλέπουν τη βαθμολογία στις ρυθμίσεις απόδοσης 3DMark 11 θα κερδίσουν το ακόλουθο σύστημα που αποτελείται από κάρτα γραφικών MSI N460GTX Hawk και μητρική πλακέτα MSI P55-GD85.

Μητρική πλακέτα: MSI P55-GD85
Κάρτα γραφικών: N460GTX Hawk
Επεξεργαστής: Intel Core i5 750

Extreme Διαγωνισμός:

Όσοι προβλέπουν τη βαθμολογία στις ρυθμίσεις απόδοσης 3DMark 11 θα κερδίσουν το ακόλουθο σύστημα που αποτελείται από κάρτα γραφικών MSI Big Bang-XPower και MSI N480GTX Lightning.

Μητρική πλακέτα: MSI Big Bang-XPower
Κάρτα βίντεο: N480GTX Lightning
Επεξεργαστής: Intel Core i7 980X

Ο συγγραφέας, του οποίου η γνωριμία με τους υπολογιστές χρονολογείται από τη δεκαετία του 2000, έγραψε άρθρα για τα περιοδικά CHIP Online καθώς και για τα περιοδικά CHIP και LEVEL το 2007 και έγινε ο Hardware Editor του CHIP, του τουρκικού περιοδικού τεχνολογίας με τις μεγαλύτερες πωλήσεις το 2010. Recep Baltaş, ο οποίος έκανε περισσότερα από 1000 κριτικές προϊόντων κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, άφησαν αυτή τη θέση στα τέλη του 2011 και άρχισε να εργάζεται ως Ειδικός Μάρκετινγκ στην ASUS Τουρκίας. Ο τελευταίος σταθμός του Baltaş, που είναι γνήσιος Technopat, είναι το Technopat.net.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button