Ταξίδι

Ρίγα Ταξιδιωτικός Οδηγός | μανία ταξίδιων

λεπτή ζύμη πίτσαφρέσκο σούσιχοιρινό και αρμένικο shashlik Είναι ένα από τα κύρια πιάτα των εστιατορίων της Ρίγας. Μπορείτε να απολαύσετε το μεσημεριανό και το δείπνο σας σε πολλά καφέ και εστιατόρια σε προσιτές τιμές.

Λόγω του ότι η Ρίγα είναι πόλη λιμάνι, η κουζίνα της περιλαμβάνει και μεγάλη γκάμα θαλασσινών. Συνήθως, τα πιάτα μαγειρεύονται με λίγο μπαχαρικό – κυρίως κύμινο. Μπιεσού Ζούπα Το κρύο μπορς έχει εξαιρετική θέση τόσο στη λετονική όσο και στην κουζίνα της Ρίγας. Αυτή η κοκκινωπή σούπα σερβίρεται κρύα. Παραδοσιακές λιχουδιές από φαγόπυρο γκρίκιξυνολάχανο, Πειραγή Το κυρίως πιάτο ονομάζεται μπέικον και κρεμμύδια, καπνιστό τυρί, χέλι από θαλασσινά, Frikadelu Zupa Υπάρχει ένα είδος κεφτεδόσουπας που ονομάζεται κεφτεδόσουπα.

Οι ζυθοποιίες είναι αρκετά διαδεδομένες στη χώρα. Εκτός από το ότι χρησιμοποιείται ως ποτό, η μπύρα είναι επίσης ένα από τα κύρια στοιχεία της τοπικής κουζίνας. Οι σούπες παρασκευάζονται από μπύρα και μπιζέλια. Εξάλλου, μοιάζει κεφίρ Το ποτό που ονομάζεται είναι επίσης μια καλή εναλλακτική με τα γεύματα. Επίσης το καταναλώνουν συχνά για πρωινό. Εκτός από το κεφίρ, το γάλα και τα γαλακτοκομικά προϊόντα είναι επίσης αρκετά διαφορετικά. Μπορείτε να δοκιμάσετε πολλά είδη τυριών.

Το ψωμί καταναλώνεται επίσης ευρέως στη χώρα και προτιμάται γενικά το καφέ αλεύρι. Εξάλλου λίκα Υπάρχει επίσης ένα τοπικό μαύρο ψωμί που ονομάζεται. Μπορείτε να το βρείτε σχεδόν σε κάθε εστιατόριο. Καλαμπόκι Ζούπα, Είναι ένα είδος σούπας από ψωμί σίκαλης.

Το εθνικό ποτό της χώρας Μαύρο Βάλσαμο είναι αποδεκτό καθώς το Balsam είναι ένα είδος γλυκού λικέρ που παρασκευάζεται από φυτικά εκχυλίσματα.

Δημοφιλή εστιατόρια
Lido, Smilšu Pulkstenis, Aleks, Staburags, Vermanitis, Alus Ordenis, Magic Balm

Υπόδειξη
Θα αρκεί να αφήσετε φιλοδώρημα περίπου 10% του λογαριασμού.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button