Ταξίδι

Ταξιδιωτικός Οδηγός Καζάν | μανία ταξίδιων

tatar-1891484_960_720.jpg

κουζίνα λέβητα, Είναι μια από τις κουζίνες όπου μπορείτε να βρείτε τα πιο νόστιμα φαγητά της ταταρικής κουζίνας. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές γεύσεις που μπορείτε να δοκιμάσετε στην κουζίνα του Καζάν, όπου η κατανάλωση ζαχαροπλαστικής και κρέατος είναι γενικά έντονη. Ανάμεσα σε αυτές τις γεύσεις παγκοσμίου φήμης çi börek, κρεατικά, ταταρικά ραβιόλια, λίπος και pilmen υπάρχει. Εξάλλου Ταταρική κουζίνα, Εφιστά επίσης την προσοχή με την εγγύτητά του με την τουρκική κουζίνα. Άλλωστε, το μπορς είναι πολύ γνωστό στο Καζάν, όπως και στη Ρωσία. μπορς Είναι μια γεύση που δημιουργείται από τον συνδυασμό λαχανικών όπως καρότα, παντζάρια, σέλινο και πατάτες.

Chi börek με κιμά, κρεμμύδια και διάφορα μπαχαρικά. Οι πιο σημαντικές γεύσεις της ταταρικής κουζίνας μεταξύ. Μεταξύ των Τατάρων της Κριμαίας, αυτό το γλυκό είναι επίσης γνωστό ως Şırbörek, Branchrek, Çiberek, Çuberek, Çiberek. Ό,τι μπορείτε να φάτε στο Καζάν Τα καλύτερα εστιατόρια είναι το Family Cafe Skazka, το Malabar και το Pashmir Restaurant. έρχεται. Μια άλλη σημαντική ταταρική λιχουδιά είναι η σοφία. Το φαγητό αυτό, που φτιάχνεται με ζυμωμένη ζύμη, τηγανίζεται σε δαχτυλίδια και προσφέρεται στους επισκέπτες. Για όσους επιθυμούν, συνοδεύεται από γιαούρτι. Επιπλέον, το pilmen είναι ένα από τα πιο δημοφιλή πιάτα στην ταταρική κουζίνα. pilmen, Είναι ένα πιάτο των Τατάρων Τούρκων. Αυτή η νόστιμη γεύση, που δημιουργείται με τον συνδυασμό διαφόρων μπαχαρικών και λαχανικών, είναι ένα φαγητό του Ανατολικού Τουρκεστάν.

Γλυκός πολιτισμός στο Καζάν Είναι επίσης αρκετά ανεπτυγμένο και έκανε όνομα. Στην αρχή αυτών των γλυκών μπισκότα kolash, μπακλαβάς με ουρά, ρυζόγαλο και επιδόρπια γάλακτος έρχεται. Επιπλέον, για όσους δεν θέλουν να καταναλώσουν επιδόρπιο, το σέρβις φρούτων περιλαμβάνεται και στην ενότητα των γλυκών στα εστιατόρια. Αν και στους Τατάρους δεν αρέσει πολύ η κατανάλωση φρούτων, μια τέτοια επιλογή προσφέρεται στους επισκέπτες στα εστιατόρια για την προτίμηση των τουριστών.

Ανάμεσα στα σημαντικά εστιατόρια όπου μπορείτε να απολαύσετε ένα γεύμα στο Καζάν Οδός Μπάουμανπου βρίσκεται στην Bilyar, Sofra Kebab, Priyut Kholostyaka, Dom Tatarskoy Kulinarii υπάρχει. Οδός Μπάουμαν Είναι από τα μέρη που προσφέρουν τις περισσότερες επιλογές στην πόλη όσον αφορά τους χώρους φαγητού.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button