Ταξίδι

Ταξιδιωτικός Οδηγός Μόντρεαλ | μανία ταξίδιων

Η «πολιτιστική πρωτεύουσα» του Καναδά μέτρητος ΜόντρεαλΕίναι το σπίτι σε πολλά μέρη που μπορούν να επισκεφθούν οι τουρίστες. Αν και είναι μια πολύ σύγχρονη πόλη, πολλά ιστορικά κτίρια βρίσκονται επίσης εδώ. Μάλιστα ο μεγάλος αριθμός ιστορικών εκκλησιών της πόλης “Η πόλη των εκατό καμπαναριών”, “Πόλη των Αγίων” προκάλεσε τέτοια ονόματα.

Βόρεια ΑμερικήΑν και βρίσκεται σε ευρωπαϊκή πόλη δημιουργεί ατμόσφαιρα. Μπορούμε να υπολογίσουμε την κουλτούρα, την αρχιτεκτονική, τον τρόπο ζωής και το σχεδιασμό του ως μερικούς από τους παράγοντες που δημιουργούν αυτή την ατμόσφαιρα. Είναι επίσης αποδεκτό ως η καλύτερη οργάνωση εκθέσεων που έχει διοργανωθεί ποτέ. EXPO 67 Και Ολυμπιακοί Αγώνες 1976 Είχε αξιοσημείωτο αντίκτυπο στην ανάπτυξη της πόλης.

Επισκέψεις στο Μόντρεαλ:

Mont-Royal Mountain

ένας

Αυτό το βουνό, που δίνει και το όνομά της στην πόλη, ΜοντρέαΕίναι ένα από τα πρώτα μέρη που πρέπει να επισκεφτείτε όταν πάτε στο l. Αν και ονομάζεται βουνό, στην πραγματικότητα είναι λόφος και τα τρία ψηλότερα σημεία του είναι περίπου 200 μέτρα. Το Mont-Royal Park, που βρίσκεται στην κορυφή αυτού του τόπου, είναι ένα από τα μέρη όπου οι τουρίστες δείχνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. ο σχεδιασμός του Νέα Υόρκη«δώρο κοσμήματα Κεντρικό πάρκοεπίσης σχεδιασμένο Frederick Law Olmsted πάρκο που χτίστηκε από Είναι τέλειο για να παρακολουθήσετε τη μαγευτική θέα της πόλης, να μείνετε μόνοι με την υπέροχη φύση του Καναδά και να βρείτε ηρεμία στους χώρους ανάπαυσης. Υπάρχουν επίσης πολλές ευκαιρίες για δραστηριότητες όπως πικνίκ, πατινάζ στον πάγο και ποδηλασία.

Κανάλι Lachine

ένας

Κανάλι Lachineείναι ένα από τα ποτάμια που διασχίζουν το Μόντρεαλ. Ένα ταξίδι με σκάφος είναι ιδανικό για να επισκεφθείτε αυτό το ποτάμι, που προσφέρει μοναδική θέα. Το ποδήλατο, η οδήγηση ή ακόμα και το περπάτημα είναι άλλες επιλογές. Το δάσος και η πλούσια βλάστηση γύρω από τον ποταμό είναι ένας από τους πιο περιζήτητους τουρίστες που επισκέπτονται τον Καναδά. Είναι επίσης δυνατό να δείτε τα ιστορικά κτίρια και τις εκκλησίες γύρω από τον ποταμό κατά την κρουαζιέρα. Διάσημο για τα πρωινά τουφάτε αυτόΧρειάζονται 40 λεπτά με το ποδήλατο για να φτάσετε από το κέντρο της πόλης.

Βοτανικός Κήπος του Μόντρεαλ

3

Μόντρεαλ, ένας από τους σημαντικότερους βοτανικούς κήπους στον κόσμοαυτό που φιλοξενεί. Υπάρχουν 20 θεματικοί κήποι και σχεδόν 25 χιλιάδες είδη φυτών σε αυτό το τεράστιο μέρος. Ιδρύθηκε το 1931 Βοτανικός Κήπος του Μόντρεαλ; Διαθέτει εκθέσεις γιγάντων γλυπτών από φυτά, κήπους που εισάγουν διάφορους πολιτισμούς του κόσμου και πολλά δεντρόσπιτα. Ο κήπος, που είναι ο σημαντικότερος λόγος που έρχεται σημαντικός αριθμός τουριστών στην πόλη, μεγαλώνει μέρα με τη μέρα.

Ολυμπιακό Στάδιο του Μόντρεαλ

4

Ολυμπιακοί Αγώνες 1976 Αυτό το στάδιο έχει γίνει ένα από τα σύμβολα της πόλης. Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα αρχιτεκτονικά κτίρια στον κόσμο. Ολυμπιακό Στάδιο του ΜόντρεαλΕίναι επίσης το πιο ακριβό γήπεδο που έχει κατασκευαστεί ποτέ. Το στάδιο καλύπτεται με κινητή στέγη και το ύψος του τμήματος της ουράς είναι 175 μέτρα.

Παλιά συνοικία του Μόντρεαλ

5

18ος αιώνας Παλιό Μόντρεαλ Η περιοχή είναι ένα μέρος που δημιουργεί την αίσθηση της περιπλάνησης στην Ευρώπη του 1700. Σε αυτό το μέρος, όπου τα στενά δρομάκια, τα καταστήματα με αντίκες και οι γκαλερί είναι πολύ συνηθισμένα, πολλά ιστορικά κτίρια έχουν αναστηλωθεί και η νοσταλγική ατμόσφαιρα έχει διατηρηθεί. είδος άμαξηςΤο παλιό Μόντρεαλ, το οποίο μπορείτε να επισκεφτείτε στους δρόμους του α, γίνεται ελκυστικό φιλοξενώντας πολλά μουσεία.

Βασιλική της Παναγίας των Παρισίων

5

Παλιό Μόντρεαλσε κοντινή απόσταση από Βασιλική της Παναγίας των ΠαρισίωνΕίναι ένα από τα σημαντικότερα κτίρια της πόλης. Προτεστάντης αρχιτέκτονας που σχεδίασε τον χώρο Τζέιμς Ο’ Ντόνελαποφάσισε να γίνει Καθολικός μετά την ολοκλήρωση του κτιρίου. Η κατασκευή του ολοκληρώθηκε μεταξύ 1824-1829. Οροφή διακοσμημένη με χρυσό 24 καρατίων και υαλογράφημα Τα ζευγάρια που θέλουν να παντρευτούν σε αυτό το μοναδικό κτίριο με τα παράθυρά του πρέπει να περιμένουν στην ουρά για δύο χρόνια. Αν και η καμπάνα της βασιλικής λειτουργεί πλέον ηλεκτρικά, λέγεται ότι στο παρελθόν απαιτούνταν 12 άτομα να την χτυπήσουν. Η καμπάνα της βασιλικής είναι η μεγαλύτερη καμπάνα στην Αμερική. Υπάρχουν διαθέσιμες εκδρομές στα αγγλικά και στα γαλλικά. Τιμή εισόδου 5 Καναδικά δολάριαείναι.

Δικτυακός τόπος

Υπόγεια Πόλη
Το Μόντρεαλ έχει επίσης μια υπόγεια πόλη χτισμένη για να προστατεύεται από τους σκληρούς χειμώνες που διαρκούν περίπου 5 μήνες. Αυτή η πόλη, η οποία έχει μήκος περίπου 32 χλμ. Είναι η μεγαλύτερη υπόγεια πόλη στον κόσμο.. Στην υπόγεια πόλη, η οποία συνδέεται επίσης με γραμμές του μετρό, υπάρχουν κατά μέσο όρο 500 χιλιάδες άνθρωποι κατά τη διάρκεια της ημέρας κατά τους χειμερινούς μήνες. Η πόλη έχει αρκετό κόσμο ακόμα και τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες. Σχεδόν δύο χιλιάδες υπόγεια εμπορικό κέντροντουζίνες το εμπορικό κέντρολίγα Εκκλησία υπάρχει. Επίσης μερικά ξενοδοχειοΑπό αυτή την περιοχή γίνεται και η είσοδος των κατασκόπων.

Τοποθετήστε Jaquis Cartier

Είναι μια από τις πιο ζωντανές περιοχές του Μόντρεαλ. Έχει πολύ εντυπωσιακή αρχιτεκτονική. Δημαρχείο του ΜόντρεαλΞεκινώντας με , αυτός ο δρόμος περιβάλλεται από όμορφα εστιατόρια και ιστορικά κτήρια. Επίσης, συνηθίζονται οι καφετέριες στους πεζόδρομους.Τοποθετήστε Jaquis Cartierείναι ένα από τα σημαντικά σημεία συνάντησης του Μόντρεαλ.

Μουσείο Καλών Τεχνών του Μόντρεαλ

7

Ιδρύθηκε το 1860 Μουσείο Καλών Τεχνών του ΜόντρεαλΕίναι το μεγαλύτερο και πιο ολοκληρωμένο μουσείο στη Βόρεια Αμερική. Το μουσείο, που φιλοξενεί τα έργα των πιο γνωστών καλλιτεχνών του κόσμου, δείχνει την πραγματική του σημασία. «Καναδικές γκαλερί»παίρνει από. Πολλά από τα έργα που έγιναν από γηγενείς Καναδούς και σύγχρονους Καναδούς καλλιτέχνες εκτίθενται εδώ. Χρέωση μουσείου για κάτω από 30 12 δολάρια Καναδά iken, για άτομα άνω των 30 20δολάριο Καναδάείναι.

Δικτυακός τόπος

Καναδικό Μουσείο Σιδηροδρόμων

8

Αυτό το μουσείο, το οποίο είναι ένα μοναδικό μέρος για τους λάτρεις των τρένων και των σιδηροδρόμων, ιδρύθηκε το 1961. Σχεδόν 250.000 αντικείμενα και έγγραφα εκτίθενται στο μουσείο. Επίσης στο μουσείο βόλτα σε ατμοκίνητα τρένα, συμμετέχουν σε πολιτιστικές εκδρομές εγκαταστάσεις είναι επίσης διαθέσιμες.

Δικτυακός τόπος

Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό του Μόντρεαλ που το καθιστά σημαντική πόλη πολιτισμού και τέχνης είναι ότι διαθέτει τεράστια μουσεία. Κάντε κλικ εδώ για να λάβετε πιο λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τα μουσεία στο Μόντρεαλ και να αγοράσετε την κάρτα μουσείου, η οποία θα σας επιτρέψει να επισκεφτείτε όλα τα μουσεία σε μια μικρή τιμή.

Άλλα μέρη για επίσκεψη στο Μόντρεαλ:

Μόντρεαλ μέρη για επίσκεψη Φτάσαμε στο τέλος της λίστας, μπορείτε να βρείτε τον ταξιδιωτικό οδηγό εδώ.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button