Ταξίδι

Ταξιδιωτικός Οδηγός Σαν Χοσέ | μανία ταξίδιων

188949989_0105a97d95_o.jpg

Φρέσκα λαχανικά και φρούτα, θαλασσινά, ρύζι και μαύρα φασόλια είναι από τα απαραίτητα προϊόντα της κουζίνας της Κόστα Ρίκα. Παρασκευάζεται με τηγανητά μαύρα φασόλια και ρύζι “Gallo Pinto” Καταναλώνεται κυρίως με αυγά για πρωινό. Το παραδοσιακό πιάτο του Σαν Χοσέ που προτιμάται για μεσημεριανό γεύμα είναι το «casado». Αυτό το πιάτο με διαφορετικό όνομα, που σημαίνει «παντρεμένος» στα τούρκικα, παρασκευάζεται ξανά με ρύζι και μαύρα φασόλια, αλλά αυτή τη φορά προσθέτοντας κρέας σε αυτό. Το πιο δημοφιλές πιάτο που θα συναντήσετε σε μπαρ ή τοπικά εστιατόρια είναι το τηγανητό χοιρινό. “chicharron” θα είναι.

Δημοφιλή εστιατόρια

αριστερά Bank Sanatana Row: περίοπτη με πιάτα με κρέας Μπορείτε να δοκιμάσετε τις τοπικές γεύσεις της εξοχικής κουζίνας σε αυτό το μέρος.

φαλάφελ Drive-In: Στο μέρος που μπλέκονται οι γεύσεις της μεσογειακής και της αμερικανικής κουζίνας. επιλογές για χορτοφάγους επίσης διαθέσιμο.

Άλλα εστιατόρια: Park Cafe, Olio, Maxi’s By Ricky, Saul Bistro, Sofia Mediterraneo, Al Mercat.

Υπόδειξη

Σε εστιατόρια της Κόστα Ρίκα, εάν δεν το παρέχετε ή δεν περιλαμβάνεται στον λογαριασμό, Δεν υπάρχει υποχρέωση για φιλοδώρημα. Μα φυσικά ο λογαριασμός σου 10 τοις εκατό Θα χαρούν αν το αφήσετε ως φιλοδώρημα.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button