Ταξίδι

Ταξιδιωτικός Οδηγός Σαν Χουάν | μανία ταξίδιων

Σαν Χουάντης Αργεντινής Περιοχή CuyoΕίναι η πρωτεύουσα της πολιτείας Σαν Χουάν. Κοιλάδα ΤουλούμΗ πόλη, που ιδρύθηκε στην Κωνσταντινούπολη, βρίσκεται σε υψόμετρο 650 μέτρων πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, δυτικά του ποταμού Σαν Χουάν. Με πληθυσμό 112.000 κατοίκων, το Σαν Χουάν φιλοξενεί μεγάλους δρόμους, κανονικούς δρόμους με φαρδιά λιθόστρωτα και διαφορετικούς τύπους δέντρων που ποτίζονται από κανάλια. μοντέρνο είναι μια πόλη. Η πόλη, που διαθέτει σημαντικά καταλύματα, υποδομές και συγκοινωνίες, διαθέτει μουσεία, ιαματικά λουτρά, εκτεταμένους κρεμαστούς κήπους και διάφορα αγροτικά χωράφια. Φημίζεται και για την οινοπαραγωγή του. Το San Juan είναι η δεύτερη πιο οινοπαραγωγική επαρχία στην Αργεντινή.

Ντάνιελ Ράμος Κορέα Ο καθεδρικός ναός, ο οποίος σχεδιάστηκε από και άνοιξε στις 16 Δεκεμβρίου 1979, είναι ένα από τα μέρη που πρέπει να επισκεφτείτε. 19ος αιώνας με την ίδια έκταση και τα πολύχρωμα λουλούδια στην πόλη Πρωθυπουργός Domingo Sarmiento Και Μοναχός Χούστο της Σάντα Μαρία ντε ΌροΥπάρχει το πάρκο 25 Μαΐου, όπου βρίσκονται τα μνημεία του . Επίσης Ιδρυτής Κυβερνήτης Αντόνιο ΑμπεραστέινΤο μνημείο του βρίσκεται και στη μνήμη του Πάρκο Aberastain Υπάρχει ένα άλλο πάρκο με το όνομά του. Μουσείο Καλών Τεχνών Franklin RawsonΠίνακες ζωγραφικής, γλυπτά και σχέδια εθνικών καλλιτεχνών. βρίσκεται σε έναν παλιό σιδηροδρομικό σταθμό Μουσείο Φυσικών Επιστημώνστο κοντινό Κοιλάδα IschigualastoΑπολιθώματα δεινοσαύρων που βρέθηκαν στο .

Μεταφορά στην πόλη Διεθνές Αεροδρόμιο Luis Muñoz Marínδιαθέσιμο από. Υπάρχει επίσης ένα πλοίο για την πόλη. Η αστική συγκοινωνία είναι δυνατή με ταξί, λεωφορείο και τρένο. Υπάρχουν επίσης δρομολόγια φέρι στον κόλπο του Σαν Χουάν.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button