Ταξίδι

Ταξιδιωτικός Οδηγός Τορόντο | μανία ταξίδιων

Η μεγαλύτερη πόλη του Καναδά, το Τορόντο, έχει υψηλό βιοτικό επίπεδο και χαμηλό ποσοστό εγκληματικότητας. Είναι μια από τις πόλεις που πρέπει να επισκεφτείτε με την καθαρή, μοντέρνα και πολυπολιτισμική δομή της. Είναι η πρωτεύουσα της επαρχίας του Οντάριο και αυτή η επαρχία είναι μια από τις αγγλόφωνες επαρχίες του Καναδά. Γαλλικά μιλάνε όμως και οι ντόπιοι της πόλης. Η πόλη που βρίσκεται στην όχθη της λίμνης Οντάριο Μόντρεαλ, Οττάβα Και Σικάγο Είναι κοντά και σε πόλεις. Η πόλη, η οποία είναι διάσημη για μερικές από τις καλύτερες στον κόσμο, επιλέχθηκε ως μία από τις καλύτερες πόλεις στον κόσμο για να ζει κανείς από το «Economist Intelligence Unit» και το «Mercer Quality of Living Survey».

Πριν από την περίοδο της αποικιοκρατίας, δύο διαφορετικές φυλές, οι Hurons και οι Iroquois, ζούσαν στην πόλη. Αργότερα, τον 16ο αιώνα, μετανάστες από την Ευρώπη άρχισαν να εγκαθίστανται στον Καναδά, αλλά δεν υπήρχε ακόμη εγκατάσταση στην πόλη του Τορόντο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Αργότερα τον 18ο αιώνα, οι Γάλλοι χρησιμοποίησαν αυτή την περιοχή για εμπόριο. Στις αρχές του 19ου αιώνα, οι Βρετανοί που διέφυγαν από τον Αμερικανικό Πόλεμο της Ανεξαρτησίας ήρθαν και εγκαταστάθηκαν στην πόλη. Η μάχη του Γιορκ το 1813 ήταν ένα από τα σημαντικά γεγονότα που άλλαξαν τη μοίρα της πόλης. Ο οικισμός στο Τορόντο έχει αποκτήσει δυναμική και έχει εξελιχθεί σε μητρόπολη μέχρι σήμερα. Γεγονότα όπως η απαγόρευση της δουλείας το 1834 είναι σημαντικά γεγονότα που δείχνουν την ανεκτική και πολυπολιτισμική φύση του Καναδά. Οι μετανάστες από την Αφρική και οι μετανάστες από την Ευρώπη μπόρεσαν να ζήσουν αρμονικά στην πόλη. Σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα, πάνω από το ήμισυ του πληθυσμού της πόλης του Τορόντο είναι μετανάστες.

Πολλές εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένων παγκοσμίου φήμης φεστιβάλ, εκθέσεις, μπιενάλε και συναυλίες, πραγματοποιούνται κάθε χρόνο στο Τορόντο, τη μεγαλύτερη πόλη του Καναδά, μια ανεπτυγμένη χώρα. Τα σημαντικότερα μέσα και ο κινηματογράφος της χώρας Υπάρχουν τηλεοπτικά κανάλια, κινηματογραφικές εταιρείες και οργανισμοί μέσων ενημέρωσης στην πόλη, που είναι το κέντρο της πόλης. Σε αυτή την πόλη βρίσκονται επίσης μεγάλες εταιρείες και το χρηματιστήριο της χώρας, το Χρηματιστήριο του Τορόντο. Το Τορόντο είναι επίσης ο μεγαλύτερος αυτοκινητόδρομος στον κόσμο Trans Canada, ο μεγαλύτερος καταρράκτης του κόσμου του Νιαγάρα, ένας από τους ψηλότερους πύργους στον κόσμο Πύργος CNΦιλοξενεί επίσης. Ο μεγαλύτερος δρόμος του κόσμου, η Yonge Street, και το μεγαλύτερο γήπεδο μπέιζμπολ στον κόσμο βρίσκονται επίσης στο Τορόντο.

Η πρωτεύουσα της επαρχίας του Οντάριο βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία για το εμπόριο και τον τουρισμό της χώρας. Η πόλη έχει ανεπτυγμένο συγκοινωνιακό δίκτυο. Παρά το γεγονός ότι είναι μια πολυπολιτισμική πόλη, η ζωή είναι αρκετά ήρεμη και ασφαλής. Εδώ μπορείτε να συναντήσετε ανθρώπους από διαφορετικούς πολιτισμούς και να ανακαλύψετε τις κοινότητές τους και τις κουζίνες τους εδώ. Επιπλέον, όλο το χρόνο πραγματοποιούνται φεστιβάλ διαφορετικών πολιτισμών. Πολλά μέρη για επίσκεψη Υπάρχουν επίσης πολλά εμπορικά κέντρα. Αυτή η κατοικήσιμη πόλη είναι ένα από τα μέρη που δεν θα θέλετε να επισκεφθείτε και να επιστρέψετε.

Εισαγωγικό βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=WcbySMnuk28

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button