Ταξίδι

Ταξιδιωτικός οδηγός Τσεχίας | μανία ταξίδιων

Ένα από τα σημαντικότερα φεστιβάλ της χώρας, όπου παρουσιάζονται περισσότερες από 70 ποικιλίες μπύρας, που κατέχει σημαντική θέση τόσο στην παραγωγή όσο και στον πολιτισμό της χώρας. Φεστιβάλ Τσέχικης Μπύραςείναι . Θεωρείται ως ένα από τα σημαντικότερα γαστρονομικά γεγονότα της Ευρώπης. Φεστιβάλ Τσέχικης ΜπύραςΕκτός από τους σερβιτόρους που σερβίρουν με παραδοσιακά ρούχα, διάφορες μουσικές παραστάσεις και παραστάσεις είναι το σκηνικό πολύχρωμων σκηνών. Το φεστιβάλ πραγματοποιείται τον Μάιο κάθε χρόνο. Εκτός από ζυθοποιούς, κρεοπώλες, μάγειρες και εστιατόρια συμμετέχουν στο φεστιβάλ, το οποίο έχει επίσης το δικό του νόμισμα που ονομάζεται «Tolar». Οι συμμετέχοντες χρησιμοποιούν αυτά τα χρήματα για να αγοράσουν φαγητό και ποτό κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ.

Πραγματοποιείται στην Οστράβα κάθε χρόνο τον ΙούλιοΧρώματα της Οστράβα Είναι ένα από τα σημαντικότερα φεστιβάλ της χώρας. Το φεστιβάλ, που πραγματοποιείται σε μια περιοχή με παλιές υψικάμινες, ορυχείο και εργοστάσιο σιδήρου, περιλαμβάνει πολλά μουσικά είδη. Το φεστιβάλ διεξάγεται από το 2002.

Διεθνές Φεστιβάλ Χλωρίδας του ΜπρνοΑπό το 1990 διεξάγεται τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου. Το φεστιβάλ δίνει συναυλίες κάθε χρόνο από πολλούς καλλιτέχνες από την Τσεχία και από διάφορα μέρη του κόσμου.

Φεστιβάλ πρώιμης μουσικής, Είναι ένα φεστιβάλ που πραγματοποιείται τον Ιούλιο, όπου συμμετέχουν διακεκριμένα μουσικά σύνολα με έργα τους από τη γοτθική, την αναγέννηση, το μπαρόκ και την κλασική περίοδο. Στο φεστιβάλ πραγματοποιούνται επίσης συναυλίες έθνικ και εναλλακτικής μουσικής, παραστάσεις χορού, εργαστήρια και εκθέσεις, στο οποίο συμμετέχουν πολλοί μουσικοί από το εξωτερικό καθώς και από την Τσεχία.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button