Ταξίδι

Ταξιδιωτικός οδηγός Georgetown | μανία ταξίδιων

της Γουιάνας μεγαλύτερη πόλη Και πρωτεύουσα Η Τζορτζτάουν έχει πληθυσμό περίπου 250.000. Είναι επίσης η μεγαλύτερη πόλη και λιμάνι της χώρας. ο Ατλαντικός ωκεανός στην ακτή Ποταμός Demerara είναι στο στόμα σου. Είναι επίσης το σημαντικότερο οικονομικό κέντρο της χώρας.
Η πόλη ιδρύθηκε από τους Βρετανούς το 1781 στη μνήμη του βασιλιά Γεωργίου Γ’. Τζορτζτάουν πήρε το όνομά του. Η πόλη, η οποία καταλήφθηκε από διάφορες φυλές και κράτη σε όλη την ιστορία, ήταν και πάλι υπό την αιγίδα των Βρετανών το 1812 και αργότερα απέκτησε την ανεξαρτησία της. Η ελονοσία, η οποία ήταν πολύ αποτελεσματική στο παρελθόν, τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο το 1945.
Αν και η Τζορτζτάουν είναι περισσότερο βιομηχανικό και πολιτικό κέντρο Αποικιακή περίοδοςΕίναι μια ανεπτυγμένη πόλη τουριστικά με τις δομές και την οικολογική της ποικιλομορφία. Μια από τις προστατευόμενες περιοχές, η Iwokrama, μακούσι τη γη των ανθρώπων της. Το επισκέπτονται παρατηρητές πουλιών, βιολόγοι και φωτογράφοι όλο το χρόνο. Όρη Kanuku με Rupununi Savanna, Ποταμός RupununiΕίναι μια περιοχή όπου η . Με επιρροή τροπική φύση, ενδιαφέροντες τύποι ζωής και το ποικίλο κλίμα της Τζορτζτάουν της Γουιάνας. ο πιο δημοφιλής ένα από τα μέρη του.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button