Ταξίδι

Ταξιδιωτικός οδηγός Kingston | μανία ταξίδιων

Η κουζίνα του Κίνγκστον, όπως όλες οι πόλεις της Τζαμάικας, έχει επηρεαστεί από πολλούς πολιτισμούς που έχουν περάσει από εδώ. Οι επιρροές της ισπανικής, βρετανικής, αφρικανικής, ινδικής ή κινέζικης κουζίνας φαίνονται. Σε πιάτα παρασκευασμένα με πολλές διαφορετικές τεχνικές διαφορετικά καρυκεύματα και μπαχαρικά βρίσκεται αρκετά συχνά. Εκτός από αυτό θαλασσινά, τροπικά φρούτα και μικρή ποσότητα κόκκινου ή λευκού κρέατος μεταχειρισμένος. Το πιο διάσημο πιάτο της χώρας είναι κατσίκι με σάλτσα κάρυ.. Το ρύζι σερβίρεται δίπλα στο ελαφρώς ζουμερό πιάτο. Εκτός από αυτό άκε παρασκευάζεται με κρόκο και αλάτισμα ψαριών πιάτο, κοτόπουλο σε καυτερή σάλτσα, σερβίρεται με φασόλια ουρά αγελάδας ή κόκκινη φασολάδα είναι από τις γεύσεις που μπορείτε να δοκιμάσετε.

Δημοφιλή εστιατόρια

Hot Pot: Αν και οι εργάτες κινούνται αργά, τοπικές λιχουδιές Αν θέλετε να το δοκιμάσετε, μην ξεχάσετε να πάτε στο Hot Pot.

της Σόνιας Μαγειρική στο σπίτι: Περισσότερο τοπικά από τα κύρια πιάτα με τζαμαϊκανό πρωινό Το διάσημο μέρος σερβίρει όλη την ημέρα.

Άλλα εστιατόρια: Boon Hall Oasis, Patrice’s Restaurant, Moby Dick, Chung’s, Grog Shoppe, Kushites, Chez Maria, Guilt Trip, Scotchies.

Υπόδειξη

Αν και οι σερβιτόροι σε χώρους στην Τζαμάικα δεν περιμένουν φιλοδωρήματα 10% του λογαριασμού Θα χαρούν αν το αφήσετε ως φιλοδώρημα.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button