Ταξίδι

Ταξιδιωτικός οδηγός Manzini | μανία ταξίδιων

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ MANZININMESΕγώ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ

Είναι η πρωτεύουσα της περιφέρειας Manzini της Σουαζιλάνδης και είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη. Παλαιότερα ήταν γνωστό ως “Bremersdor”. Ονομάζεται επίσης “The Hub” επειδή βρίσκεται στη μέση της Σουαζιλάνδης. Αν και ονομάστηκε Bremersdorp (dorp; σημαίνει «μικρή πόλη» στα Αφρικάανς) από τον Arthur Bremer κατά την περίοδο της αποικιοκρατίας, επέστρεψε στο Manzini το 1960. Το ότι είναι πόλη είναι ακόμα πολύ νέο, χρονολογείται από το 1994.

Το Manzini φιλοξενεί την ετήσια Διεθνή Εμπορική Έκθεση και το εμπορικό κέντρο Mavuso, όπου πραγματοποιούνται άλλες σημαντικές εκδηλώσεις και εκθέσεις προώθησης. Λόγω της επίδρασης αυτού του μέρους, υπάρχουν τόσο επιχειρηματικά όσο και κέντρα διασκέδασης και ένα γήπεδο γκολφ κοντά στο κέντρο της πόλης. Έχει γίνει η πολυπληθέστερη πόλη της χώρας, καθώς η βιομηχανική ζώνη που βρίσκεται κοντά περιλαμβάνεται και αυτή στα όρια του Manzini.

Η γκάμα των παραδοσιακών τεχνών και χειροτεχνιών είναι αρκετά εκτεταμένη, με πιο εντυπωσιακά αντικείμενα από τις περισσότερες δημοφιλείς έθνικ μπουτίκ σε όλο τον κόσμο.

Εάν θέλετε να κάνετε κάτι εθελοντικά εκτός από τις διακοπές, πολλοί διεθνείς οργανισμοί και τοπικές φιλανθρωπικές οργανώσεις εργάζονται εδώ τόσο για να βοηθήσουν τους ευάλωτους όσο και για να προστατεύσουν τον φυσικό πλούτο. Δεν χρειάζεται μόνο να πάτε για εθελοντισμό, θα αρκεί να μιλήσετε ακόμη και με τουριστικές εταιρείες για να συμμετάσχετε σε βραχυπρόθεσμες εθελοντικές δραστηριότητες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας.

ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΜΑΝΖΙΝΙ;

Το διεθνές αεροδρόμιο King Mswati III είναι το νέο διεθνές αεροδρόμιο της Σουαϊζιλάνδης. Το Manzini είναι το πλησιέστερο κέντρο της πόλης, χρειάζεται περίπου 1 ώρα οδικώς. Αυτό το αεροδρόμιο είναι προσβάσιμο μέσω σύνδεσης μέσω του διεθνούς αεροδρομίου OR Tambo στο Γιοχάνεσμπουργκ.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΜΑΝΖΙΝΙULMESΕγώ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ

λατρείαr GΔιάσημες εκδρομές

Η συμμετοχή σε περιηγήσεις και η συλλογική δράση μπορεί να κάνει το ταξίδι σας λίγο πιο εύκολο, τόσο για να επισκεφθείτε τα γύρω χωριά όσο και για να έχετε την ευκαιρία να λάβετε πολύ πιο λεπτομερείς πληροφορίες παρέα με ξεναγούς. Σε αυτές τις εκδρομές, η θερμή υποδοχή των κατοίκων του χωριού θα σας κάνει να νιώσετε σαν στο σπίτι σας, καθώς και θα σας δώσει την ευκαιρία να απολαύσετε μια γευστική περιήγηση τρώγοντας υπέροχο τοπικό φαγητό. Μπορείτε να μάθετε για τις παραδοσιακές φυλές των Σουαζί και την αφρικανική κουλτούρα βιώνοντάς το στον χώρο. Μπορείτε να συμπεριλάβετε τα παιδιά σας σε αυτό το ταξιδιωτικό πρόγραμμα χωρίς κανένα δισταγμό και να κάνετε οικογενειακές πολιτιστικές διακοπές.

Μαντένγκα Κultr Καυτόςπρόσωπο

Μουσική και χορός? Είναι σχεδόν μέρος της παραδοσιακής κουλτούρας της Σουαζί. Ο χορός Sibhaca είναι ο πιο γνωστός ανάμεσα στις διάφορες μορφές χορού. Αυτός ο χορός είναι αρκετά κουραστικός. Ομάδες χορευτών προχωρούν για να εκτελέσουν ψηλές κλωτσιές και squats με γυμνά πόδια, ενώ άλλοι ντράμερ τραγουδούν και τραγουδούν. Αυτές οι παραστάσεις τραγουδιού και χορού μπορούν να προβληθούν σε όλη τη χώρα, αλλά το καλύτερο είναι στο πολιτιστικό χωριό Mantenga, το οποίο διαθέτει ένα κορυφαίο στον κόσμο χορευτικό θίασο. Εκτός από αυτό το μέρος, είναι επίσης χρήσιμο να παρακολουθείτε τις σελίδες της εκδήλωσης για να έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε παραστάσεις χορού σε ένα από τα σημαντικά φεστιβάλ ή τελετές του.

Επισκέψεις στο σπίτι

Παραδοσιακά, το Homestead αποτελείται από ένα σύνολο καλύβων που κατασκευάζονται για συγκεκριμένο σκοπό (υπνό, αποθήκευση τροφίμων, μπύρα). Έχει συμβολική σημασία ως αποθήκη πλούτου και κύρους. Όταν επισκέπτεστε αυτά τα σπίτια, μπορείτε να εξοικειωθείτε με τις εξηγήσεις των παραδόσεων και της καθημερινής ζωής.

Αγορά Manzini

Μπορείτε να βρείτε πολλά πράγματα από φρούτα και λαχανικά μέχρι αναμνηστικά σε αυτή την πολύχρωμη και ζωντανή αγορά. Παρόλο που είναι μια πολυσύχναστη περιοχή με μεγάλη κίνηση, είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να αγοράσετε προϊόντα παραδοσιακής τέχνης και να εξετάσετε χειροτεχνήματα. Είναι καλή ιδέα να πάτε νωρίς το πρωί για μια άνετη ευκαιρία για ψώνια και την ευκαιρία να επισκεφθείτε χωρίς πολύ κόσμο. Ακόμα κι αν δεν ψωνίζετε, είναι δυνατό να διασκεδάσετε και να αλληλεπιδράσετε με τους ντόπιους.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button