Ταξίδι

Ταξιδιωτικός οδηγός Portsmouth | μανία ταξίδιων

Γνωστό ιδιαίτερα για τα βιολογικά προϊόντα και τη γαστρονομική του κουζίνα. Στην πόλη Πόρτσμουθ του Οχάιο, θα βρείτε πολλές επιλογές για φαγητό. Φροντίστε να φάτε καραμέλες buckeye και ντόνατς μοναδικά στο Οχάιο στο Πόρτσμουθ, των οποίων τα μενού αναζωογονούνται με την καλλιέργεια λαχανικών και φρούτων, ειδικά μεταξύ Ιουνίου και Σεπτεμβρίου.

Δημοφιλή εστιατόρια

25c63952fbd0e86bad29b2765beb8508_featured_v2.jpg

scioto Κορδέλες:Εστιατόριο μπάρμπεκιου και μπριζόλα Το Scioto Ribber είναι ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης. Είναι ένας μικρός αλλά αρκετά κομψός χώρος με μεγάλες μερίδες και νόστιμες επιλογές.

ο Portsmouth Brewing Company: Όχι μόνο το νόστιμο φαγητό σου Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε τις τοπικές μπύρες της πόλης. Σε αυτό το εστιατόριο, μπορείτε να φάτε πολύ νόστιμες πίτσες και να απολαύσετε την όμορφη μουσική.

του Πάτσι Πανδοχείο: Διάσημο για το πρωινό του Το Paty’s Inn υπόσχεται ένα ήρεμο και νόστιμο πρωινό στο πάρκο.

Άλλα εστιατόρια: Penn Station East Coast Subs, MRS Renisons, Yamato, Toro Loco, 2nd Street Dari-Creme, Market Street Cafe, The Music Hall

Υπόδειξη

Αναμενόμενο ποσό φιλοδωρήματος σε εστιατόρια στο Πόρτσμουθ μεταξύ 15 και 20 τοις εκατό. Επίσης, οι μπάρμαν λαμβάνουν φιλοδώρημα 1 $ ανά ποτό.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button