Ταξίδι

Ταξιδιωτικός οδηγός Potosi | μανία ταξίδιων

Το Ποτόσι είναι μια από τις υψηλότερες πόλεις στον κόσμο με υψόμετρο 4.090 μέτρα. Είναι το μέρος όπου βρισκόταν το νομισματοκοπείο κατά την ισπανική αποικιακή περίοδο. Ποτόσι, όπου βρίσκονται τα ορυχεία αργύρου Cerro de Potosí Βρίσκεται στην πλαγιά του βουνού.
Το βουνό Cerro de Potosi ύψους 4.824 μέτρων είναι ο κύριος λόγος για την ιστορική σημασία της πόλης. Εδώ Νέα Παγκόσμια Ισπανική Αυτοκρατορία Ήταν η κύρια πηγή αργύρου για την Ισπανία κατά τη διάρκεια της βασιλείας του. Το εξορυσσόμενο ασήμι μεταφέρεται στην ακτή του Ειρηνικού με μουλάρια και λάμα και από εκεί με πλοία. Παναμάςαπό εκεί με αποστολή στο Ισπανικοί στόλοι θησαυρώνΤον μετέφεραν στην Ισπανία.
Casa Nacional de Monedaπροηγουμένως μέντα χρησιμοποιείται όπως σήμερα μουσείο ανοιχτό στους επισκέπτες. Στο μουσείο υπάρχουν έργα τέχνης και χειροποίητα αντικείμενα από την εποχή που χρησιμοποιήθηκε ως νομισματοκοπείο. Οι περισσότεροι τουρίστες δεν φεύγουν από την πόλη χωρίς να επισκεφθούν τα ορυχεία. Περίπου 10.000 εργάτες εργάζονται στα ορυχεία, όπου οι συνθήκες εργασίας δεν έχουν αλλάξει από την εποχή της αποικίας.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button