ΑθλημαΑλλαΑστρολογίαΓυναίκαΕπιχειρηματική ζωήΚινηματογράφοςΟικολογίαΠρακτικές πληροφορίεςΠως να φτιάξειςΣημειώσεις Πιστωτικού ΚινδύνουΤαξίδιΤεχνολογία – ΕπιστήμητραπεζικόςΦαγοπότιΦιλόζωοςφράσεις ονείρουχρηματοπιστωτικά ιδρύματαΨώνια

Τα καλύτερα βιβλία εκμάθησης αγγλικών για να κάνετε την εκμάθηση αγγλικών πιο εύκολη

Η σημασία της εκμάθησης μιας ξένης γλώσσας γίνεται όλο και πιο σημαντική κάθε μέρα. “Ποιο είναι το επίπεδο των αγγλικών σου;” Η ερώτηση είναι εφιάλτης για πολλούς. Αγγλικά, τα οποία συναντάμε συχνά σε όλους τους τομείς της ζωής. Είναι μια πολύ σημαντική παγκόσμια γλώσσα για να έχετε ένα καλό μέλλον στην εκπαίδευση και την επιχειρηματική ζωή. Πολλοί άνθρωποι έχουν συναντήσει αγγλικά από το δημοτικό σχολείο και συνέχισαν να μαθαίνουν σε όλη τη διάρκεια της εκπαιδευτικής τους ζωής. Ωστόσο, για ορισμένα άτομα, όταν αυτή η εκπαίδευση δεν είναι αρκετή, μπορεί να χρειάζονται υποστηρικτικά βιβλία και περιεχόμενο. Ανεξάρτητα από το επίπεδο γνώσης της αγγλικής γλώσσας, μπορείτε να βελτιώσετε τη γλώσσα σας και να αυξήσετε το επίπεδο γλώσσας αγοράζοντας ορισμένους πόρους. Ετοιμάζεστε για κάποιες εξετάσεις, θέλετε να μάθετε αγγλικά ή να βελτιώσετε τη γλώσσα σας; Τότε είσαι στο σωστό μέρος! Για σενα τα καλύτερα βιβλία εκμάθησης αγγλικών Ψάξαμε και παραθέσαμε. Χάρη σε αυτά τα βιβλία, θα είστε πλέον σίγουροι για τη γλώσσα που θα βελτιώσει τα αγγλικά σας. Εδώ είναι τα 8 καλύτερα βιβλία εκμάθησης αγγλικών…

Εκδόσεις MK English Grammar Today

Το English Grammer Today, ένα λεπτομερές βιβλίο γραμματικής που καλύπτει κάθε θέμα από αρχάριο έως προχωρημένο επίπεδο, είναι ένας πόρος όπου μπορείτε να μάθετε γλώσσες εύκολα χάρη στις τουρκικές εξηγήσεις του. Υπάρχουν πολλές ασκήσεις σε αυτό το βιβλίο, το οποίο είναι πολύ επιτυχημένο ως προς την αφήγηση. Θα μπορείτε να μαθαίνετε και να απομνημονεύετε λέξεις με τουρκικές ισοδύναμες ευκολότερα. Θα μπορέσετε να επανορθώσετε τα λάθη σας σε σύντομο χρονικό διάστημα βλέποντας τα λάθη σας στο βιβλίο, το οποίο έχει ένα κλειδί απάντησης για κάθε άσκηση. Χάρη στην εφαρμογή τηλεφώνου ή tablet του βιβλίου, θα μπορείτε να κάνετε εύκολα τις ασκήσεις του βιβλίου και να ακούτε την προφορά των λέξεων. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε ή να αγοράσετε το προϊόν.

Σχόλιο χρήστη: Αυτό είναι ένα πολύ καλό βιβλίο για αρχάριους της πρώτης τάξης. Εάν είστε νέος στο να μαθαίνετε αγγλικά, το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Cambridge Essentials

Με αυτό το τρίο σύνολο εκδόσεων Cambridge, ένα από τα πιο γνωστά βιβλία εκμάθησης αγγλικών στην αγορά, δεν θα υπάρχει κανείς που να μην μιλά αγγλικά! Με τις ασκήσεις στο προϊόν, το οποίο έχει 3 διαφορετικά επίπεδα βιβλίων και 3 CD, θα εξασκήσετε τη γραμματική σας και θα μάθετε εύκολα την προφορά των λέξεων που ακούτε δυνατά. Αν θέλετε να μάθετε αγγλικά με τον καλύτερο τρόπο, πρέπει οπωσδήποτε να ελέγξετε αυτό το σετ. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε ή να αγοράσετε το προϊόν.

Σχόλιο χρήστη: Η αγορά ως σετ είναι πολύ προσιτή. Το βιβλίο είναι πολύ καλής ποιότητας και η εκτύπωση είναι όμορφη. Μπορείτε να μάθετε εύκολα με τις ασκήσεις.

Bayhan Publishing – English Words with Memory Techniques

Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να μάθεις αγγλικές λέξεις. Με αυτό το βιβλίο, στο οποίο η Bayhan Publishing διδάσκει τεχνικές μνήμης και λέξεις, θα βελτιώσετε το αγγλικό σας λεξιλόγιο χωρίς δυσκολία και θα κάνετε αυτό που γνωρίζετε μόνιμο. Στο βιβλίο, που περιέχει 7500 λέξεις, θα μάθετε πώς να διαβάζετε τις λέξεις και θα τις απομνημονεύσετε εύκολα με τεχνικές φανταστικής οπτικοποίησης. Εάν θέλετε να βελτιώσετε το λεξιλόγιό σας στα αγγλικά, θα πρέπει οπωσδήποτε να δώσετε σε αυτό το προϊόν μια ευκαιρία. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε ή να αγοράσετε.

Σχόλιο χρήστη: Με μια λέξη, είναι ένα καταπληκτικό βιβλίο, μπορώ να πω ότι έμαθα πολλές λέξεις σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Εκδόσεις Fono – Αγγλικά Self-Speed

Με αυτό το βιβλίο από τις εκδόσεις Fono, το οποίο είναι ένα από τα καλύτερα βιβλία εκμάθησης αγγλικών στη λίστα μας, θα μπορείτε να μάθετε αγγλικά εύκολα μόνοι σας και να βελτιώσετε τη γλώσσα σας. Οι ασκήσεις στο προϊόν, το οποίο περιλαμβάνει 2 βιβλία και 2 CD, θα σας βοηθήσουν να εξασκηθείτε. Μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ για να ελέγξετε ή να αγοράσετε αυτό το βιβλίο, το οποίο ξεκινά και τελειώνει τα Αγγλικά στο βασικό επίπεδο.

Σχόλιο χρήστη: Ένα οικονομικό και πολύ κατατοπιστικό βιβλίο. Με βοηθάει να βελτιώσω το επίπεδο των αγγλικών μου.

Pegem Akademi Publishing – Γνώση Αγγλικού Περιεχομένου

Με το Pegem Academy, ένα από τα βιβλία που υποστηρίζονται από βίντεο στη λίστα μας, θα μπορείτε να μάθετε αγγλικά πολύ εύκολα, ειδικά αν προετοιμάζεστε για το KPSS. Με το αφηγημένο βιβλίο, μπορείτε να εργαστείτε σύμφωνα με τις γνώσεις σας στον τομέα και μπορείτε να υποστηρίξετε όσα έχετε μάθει παρακολουθώντας τα μαθήματα βίντεο ενώ συνεχίζετε τα θέματα. Αυτές τις μέρες που η διαδικτυακή εκπαίδευση αποκτά σημασία, θα μπορείτε να μάθετε αγγλικά εύκολα κατεβάζοντας την εφαρμογή pegemkampüs. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε ή να αγοράσετε το προϊόν.

Σχόλιο χρήστη: Είναι ένα πολύ χρήσιμο βιβλίο αν προετοιμάζεστε για το KPSS και θέλετε να μάθετε αγγλικά.

Βιβλιοπωλείο Pelikan Μόνιμη εκμάθηση λεξιλογίου

Η ανάπτυξη λεξιλογίου είναι πολύ σημαντική όταν μαθαίνετε αγγλικά. Με πολλές επιλογές άσκησης, αυτό το βιβλίο θα βελτιώσει το λεξιλόγιό σας. Με το βιβλίο που δίνει παραδείγματα χρήσης λέξεων σε προτάσεις, θα μάθετε ποιες λέξεις να χρησιμοποιήσετε και πώς. Πρέπει οπωσδήποτε να ελέγξετε αυτό το βιβλίο, το οποίο είναι πρώτο στην αγορά με τη μέθοδο μόνιμης εκμάθησης λεξιλογίου 3200.

Σχόλιο χρήστη: Μου άρεσε πολύ το βιβλίο. Δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλη πηγή που να διδάσκει το αγγλικό λεξιλόγιο τόσο εύκολα.

Pelikan Permanent Grammar Learning Method

Συνεχίζουμε τη λίστα μας με το βιβλίο της μεθόδου εκμάθησης Pelikan Permanent Grammar, που είναι ένα από τα άλλα βιβλία εκμάθησης αγγλικών. Αν και αυτό το βιβλίο σας υπόσχεται να μάθετε μόνιμα τη γραμματική, προσφέρει επίσης μελέτες για μεταφραστικές δεξιότητες. Στο τέλος κάθε θέματος του βιβλίου, θα μπορείτε να κάνετε μόνιμα όσα μαθαίνετε χάρη στις ασκήσεις που θα σας βοηθήσουν να ενισχύσετε τα θέματα. Χάρη στην απλή εξήγηση του βιβλίου, που αποτελείται από 48 ενότητες συνολικά, θα μπορείτε να μάθετε αγγλικά εύκολα. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε ή να αγοράσετε το προϊόν.

Σχόλιο χρήστη: Μου άρεσε πολύ ο τρόπος που ειπώθηκε το βιβλίο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τα παραδείγματα που εξηγούνται με πολύ κατανοητό τρόπο.

Dilko Publishing Grammar Start-up

Μάθετε αγγλικά ή προετοιμαστείτε για εξετάσεις με το βιβλίο English Grammar της Dilko Publishing, μια από τις πρώτες δημοσιεύσεις που σας έρχονται στο μυαλό όταν πρόκειται για ξένες γλώσσες. Το βιβλίο, το οποίο ετοιμάζεται ανάλογα με τα διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας, αποτελείται από μεσαίο, ανώτερο-μέσο και προχωρημένο επίπεδο. Το βιβλίο, που έχει συνολικά 12 θέματα γραμματικής, έχει 2 20 ερωτήσεις για κάθε θέμα και πολλές ασκήσεις. Με το βιβλίο που περιέχει 725 μοναδικές ερωτήσεις τεστ, θα μπορείτε να εξασκηθείτε δοκιμάζοντας τις γνώσεις σας και να μάθετε αγγλικά σε συντομότερο χρόνο από όσο νομίζετε. Αν ψάχνετε για ένα καλό βιβλίο εκμάθησης αγγλικών, φροντίστε να ρίξετε μια ματιά σε αυτό το προϊόν. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε ή να αγοράσετε το προϊόν.

Σχόλιο χρήστη: Είναι ένα εξαιρετικό βιβλίο εκκίνησης, οι διαλέξεις είναι πολύ λεπτομερείς και είναι καλό που οι ερωτήσεις του τεστ έχουν ένα κλειδί απάντησης. Είμαι ικανοποιημένος, το προτείνω.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button