ΑθλημαΑλλαΑστρολογίαΓυναίκαΕπιχειρηματική ζωήΚινηματογράφοςΟικολογίαΠρακτικές πληροφορίεςΠως να φτιάξειςΣημειώσεις Πιστωτικού ΚινδύνουΤαξίδιΤεχνολογία – ΕπιστήμητραπεζικόςΦαγοπότιΦιλόζωοςφράσεις ονείρουχρηματοπιστωτικά ιδρύματαΨώνια

Τι λέει το όνομα που δίνετε στο κατοικίδιό σας για την προσωπικότητά σας;

Υποθέτουμε ότι η επιλογή ενός ονόματος για τον χαριτωμένο μικρό σας φίλο δεν ήταν ποτέ εύκολη. Bella, Cindy, Duman, Lilith, Roka, Nugget, Miyu, Zilli… Υπάρχουν πολλά ονόματα που μπορείτε να επιλέξετε για το κατοικίδιό σας. Κατά τον καθορισμό ενός ονόματος, μπορείτε να αποφασίσετε ανάλογα με τα φυσικά και τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του κατοικίδιου ζώου. Ωστόσο, το ενδιαφέρον είναι ότι? Το όνομα που επιλέγουμε για αυτούς μας λέει στην πραγματικότητα περισσότερα για τον χαρακτήρα μας παρά για τον δικό τους. Δώσατε στο κατοικίδιό σας όνομα ανθρώπου ή όνομα τροφής; Δείτε τι αποκαλύπτει για την προσωπικότητά σας το όνομα που δίνετε στο κατοικίδιό σας.

όνομα ενός φαγητού/ποτού

στο κατοικίδιό σας

Παραδείγματα ονομάτων: Τζίντζερ, Ρόκα, Νάγκετ, Μαρμελάδα

Εννοια: Εάν έχετε δώσει στο κατοικίδιό σας όνομα τροφής, είστε σίγουρα κάποιος που του αρέσει να τρώει. Δεν τρως για να ζεις, ζεις για να τρως. Αγαπάτε το κατοικίδιο σας όσο και το αγαπημένο σας φαγητό. Στην πραγματικότητα, αυτή είναι μια καλή επιλογή. Γιατί το φαγητό κάνει τους ανθρώπους να νιώθουν θετικά. Ονομάζοντας το κατοικίδιο ζώο σας με αυτόν τον τρόπο, προβάλλετε αυτή τη θετική ενέργεια πάνω του. Η βιασύνη δεν είναι ο τρόπος ζωής σου. Σου αρέσει να απολαμβάνεις κάθε στιγμή της ζωής σου.

Είσαι και κοινωνικός άνθρωπος. Οι κοινωνικοί δεσμοί είναι πολύ σημαντικοί για εσάς. Έχετε υπέροχη αίσθηση του χιούμορ και σας αρέσουν τα πράγματα που φαίνονται χαριτωμένα.

ένα ανθρώπινο όνομα

Παραδείγματα ονομάτων: Max, Hakki, Bobby, Maya, Melahat

Εννοια: Εάν ονομάσατε το κατοικίδιό σας άνθρωπο, αυτό δείχνει ότι το σέβεστε πολύ. Τον αγαπάς όπως το παιδί ή το αδερφάκι σου. Είστε ένα στοργικό και στοργικό άτομο που αντιμετωπίζετε κάθε ζωντανό με σεβασμό. Είστε ευαίσθητοι και παρατηρητικοί. Οι άνθρωποι σας εκτιμούν για την ειλικρίνεια και τη θετικότητά σας.

Ιστορικό ή μυθολογικό όνομα

στο κατοικίδιό σας

Παραδείγματα ονομάτων: Θορ, Ναπολέων, Φρίντα, Λίλιθ, Μπάλντερ

Εννοια: Εάν το κατοικίδιό σας έχει ιστορικό ή μυθολογικό όνομα, είστε είτε λάτρης των βιβλίων είτε λάτρης της μάθησης. Ταυτόχρονα, είστε προσεκτικοί και έξυπνοι, σχεδιάζετε το μέλλον σας και αντιπαθείτε την εξουσία.

Από την άλλη, είστε δημιουργικοί και έχετε έντονη την αίσθηση της ατομικότητας. Πρέπει να ψάχνεις για νόημα. Γι’ αυτό ακόμη και το όνομα του κατοικίδιου ζώου σας πρέπει να έχει μια ιστορία να πει.

όνομα ζώου

στο κατοικίδιό σας

Παραδείγματα ονομάτων: Miyu, Karabash, Beads

Εννοια: Αν ονομάσατε έτσι το κατοικίδιό σας, σημαίνει ότι είστε πάντα ψύχραιμοι και ρεαλιστές. Μπορείτε να διατηρήσετε τον έλεγχο σε δύσκολες καταστάσεις και η λογική είναι πάντα πάνω από τα συναισθήματά σας για εσάς. Εκτιμάτε τη φύση, σας αρέσει να περνάτε χρόνο έξω και σας αρέσει να κάνετε αθλήματα.

όνομα τίτλου

Παραδείγματα ονομάτων: Βασίλισσα, Βασιλιάς, Πριγκίπισσα, Πρίγκιπας

Εννοια: Εάν έχετε δώσει στο κατοικίδιο ζώο σας έναν τίτλο ως όνομα, αυτό υποδηλώνει ότι είστε ένα εξαιρετικά μαλθακό άτομο. Είστε αρκετά ευαίσθητοι και σπάνια κρύβετε τα συναισθήματά σας. Επίσης, αγαπάτε τόσο πολύ το κατοικίδιό σας που το λατρεύετε και κάνετε τα πάντα για να το κάνετε άνετο.

Όνομα λογοτεχνικού ή φανταστικού χαρακτήρα

Παραδείγματα ονομάτων: Ερμιόνη, Λούνα, Ρωμαίος

Εννοια: Αν ονομάσατε το κατοικίδιό σας φανταστικό χαρακτήρα, τότε είστε είτε βιβλιοφάγος είτε λάτρης του κινηματογράφου. Δεν είναι εύκολο να σε εντυπωσιάσεις, αλλά όταν κάποιος το κάνει, συνδέεσαι απίστευτα. Σας αρέσουν οι έξυπνοι άνθρωποι, επομένως το κατοικίδιο ζώο σας πρέπει να έχει και πνευματικό όνομα.

Προτιμάς πάντα το ασυνήθιστο, γι’ αυτό διάλεξες ένα μοναδικό λογοτεχνικό όνομα.

Πηγή: 1

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button