Τεχνολογία – Επιστήμη

Το νέο AMD Catalyst προσφέρει αξιόπιστη και σταθερή εμπειρία γραφικών

Μια νέα διεπαφή χρήστη που έχει σχεδιαστεί για να κάνει λειτουργίες όπως η τεχνολογία AMD Eyefinity πιο εύχρηστες και η προσαρμογή της ποιότητας εικόνας από πριν —

SUNNYVALE, Καλιφόρνια — Η AMD ανακοίνωσε την πιστοποίηση των προγραμμάτων οδήγησης γραφικών Catalyst™ ως τα πιο ανθεκτικά και αξιόπιστα προγράμματα οδήγησης γραφικών στην αγορά και παρουσίασε το νέο της διαισθητικό περιβάλλον εργασίας χρήστη. Η νέα διεπαφή χρήστη είναι πλέον διαθέσιμη στο εμπόριο για όλα τα πακέτα λογισμικού AMD Radeon™ που υποστηρίζουν επιτραπέζιους και φορητούς υπολογιστές και προϊόντα γραφικών chipset. παράθυρα® 7 και Windows® Υποστηρίζοντας λειτουργικά συστήματα Vista, τα νέα προγράμματα οδήγησης AMD Catalyst™ διαθέτουν κορυφαία στην αγορά ανθεκτικότητα, προηγμένες επιδόσεις, ανώτερη χρηστικότητα και φιλικότητα προς τον χρήστη.

«Οι ενημερώσεις λογισμικού AMD Catalyst που ανακοινώνουμε σήμερα όχι μόνο θα κάνουν το καλύτερο προϊόν γραφικών στην αγορά να έχει ακόμη καλύτερη απόδοση, αλλά θα εξασφαλίσει επίσης τη συνεχή αύξηση της αντοχής και της αξιοπιστίας στο υψηλότερο επίπεδο», δήλωσε ο Ben Bar-Haim, εταιρικός αντιπρόεδρος της σειράς προϊόντων AMD. «Το νέο πρόγραμμα οδήγησης που κυκλοφορούμε σήμερα παρέχει σημαντικές βελτιώσεις στη διεπαφή χρήστη και εισάγει μια διαισθητική διεπαφή που θα επιτρέψει στους χρήστες να αξιοποιήσουν στο έπακρο το ευρύ φάσμα των δυνατοτήτων τους, καθώς και το υλικό γραφικών AMD Radeon. Με τις μηνιαίες ενημερώσεις προγραμμάτων οδήγησης που τυποποιούμε, θα κάνουμε βελτιώσεις στην απόδοση όχι μόνο στα προϊόντα γραφικών μας, αλλά και στις επερχόμενες μονάδες επεξεργαστών Fusion Accelerated Processor.

Πιο ανθεκτικά στην αγορά:

  • Η Perseus Labs, μια εταιρεία τρίτου μέρους, διεξήγαγε ένα τεστ αντοχής για να συγκρίνει την ανθεκτικότητα του υλικού γραφικών AMD με αυτές των ανταγωνιστών.[1] Οι δοκιμές μέτρησαν την αντοχή οδήγησης κάτω από ακραίες συνθήκες χρησιμοποιώντας μια ποικιλία μηχανισμών κίνησης και διαμορφώσεων. Μόνο το υλικό και το λογισμικό προγραμμάτων οδήγησης της AMD μπόρεσαν να περάσουν το 100% των δοκιμών, χωρίς σφάλματα συστήματος ή δυσλειτουργίες.

Φιλική προς το χρήστη εμπειρία υπολογιστή:

  • Για να αυξήσει τη χρηστικότητα του AMD Catalyst Control Center™, η AMD συνεργάστηκε με τους ειδικούς σχεδιασμού διεπαφής χρήστη Infusion για να αναπτύξει ένα εντελώς νέο περιβάλλον εργασίας χρήστη (UI) που θα αρέσει σε όλους τους πελάτες της AMD.
  • Το AMD Catalyst Control Center™ είναι πλέον ακόμη πιο διαισθητικό. Χρησιμοποιεί ένα μοντέλο εξερεύνησης που βασίζεται σε εργασίες και εκμεταλλεύεται επίσης έννοιες διεπαφής χρήστη που είναι γνωστές στα προγράμματα περιήγησης Ιστού, όπως η γραμμή πλοήγησης και η γραμμή αναζήτησης. Η προσθήκη γρήγορης πλοήγησης και δυνατοτήτων διεπαφής με δυνατότητα αλλαγής μεγέθους, καθώς και η προσθήκη προεπιλογών και η παροχή πρόσβασης με ένα κλικ σε οποιαδήποτε ρύθμιση παρέχει μια πιο αποτελεσματική εμπειρία χρήστη.
  • Οι ενημερώσεις λογισμικού AMD Catalyst™ επιτρέπουν επίσης στους χρήστες να επωφεληθούν περισσότερο από το υλικό AMD Radeon™ ήδη με ενημερώσεις που καλύπτουν βελτιώσεις που έγιναν για την αύξηση της παραγωγικότητας. βελτιωμένη εμπειρία παιχνιδιού, περισσότερες μορφές συμβατότητας βίντεο και πιο αποδοτική κατανάλωση ενέργειας είναι επίσης ένα πλεονέκτημα.

Σούπερ απόδοση με μηδενικό κόστος:

  • Με δωρεάν μηνιαίες ενημερώσεις προγραμμάτων οδήγησης AMD Catalyst™, η AMD έχει σημαντική ενίσχυση της απόδοσης σε κορυφαίες μάρκες υπολογιστών. Για παράδειγμα, οι χρήστες της σειράς ATI Radeon™ HD 5800 γνώρισαν κέρδη απόδοσης έως και 68% όταν επιλέγουν παιχνίδια με τακτικές ενημερώσεις προγραμμάτων οδήγησης AMD Catalyst™.[2]
  • Οι εβδομαδιαίες ενημερώσεις AMD Catalyst™ Application Profile (CAP) παρέχουν στους χρήστες γραφικών AMD Radeon™ πρόσβαση στα πιο πρόσφατα προφίλ εφαρμογών για μεγιστοποίηση της απόδοσης του επεξεργαστή και αποκλεισμό της πρόσβασης από πολλούς διακομιστές σε παιχνίδια υπολογιστή.

Οι πρόσφατες ενημερώσεις και βελτιώσεις στο λογισμικό AMD Catalyst™ περιλαμβάνουν το DivX Plus Codec Pack για κάρτες γραφικών της σειράς AMD Radeon™ HD 6800 και HD 6900, το οποίο μειώνει τον θόρυβο στους υπολογιστές οικιακού κινηματογράφου ενώ δεν πιέζει πολύ τον επεξεργαστή για καλύτερη εμπειρία βίντεο κατά την παρακολούθηση DivX βίντεο. το κάνει ζωντανό. Η ενημέρωση που δημοσιεύουμε σήμερα περιλαμβάνει επίσης υποστήριξη λογισμικού AMD Catalyst™ για το OpenGL 4.1, παρέχοντας στους χρήστες μεγαλύτερη γεωμετρική ακρίβεια και αυξημένη ευελιξία στην απόδοση.

Υποστηρικτικοί πόροι:

  • Σελίδα προϊόντος: Τεχνολογία AMD Catalyst™
  • Σελίδα προϊόντος: Υλικολογισμικό γραφικών AMD Radeon™
  • Facebook: Ακολουθήστε τη σελίδα τεχνολογίας AMD στο Facebook
  • Κελάδημα: Ακολουθήστε τα νέα για τα γραφικά της AMD στο Twitter στο @ATIGraphics

Ο συγγραφέας, του οποίου η γνωριμία με τους υπολογιστές χρονολογείται από τη δεκαετία του 2000, έγραψε άρθρα για τα περιοδικά CHIP Online καθώς και για τα περιοδικά CHIP και LEVEL το 2007 και έγινε ο Hardware Editor του CHIP, του τουρκικού περιοδικού τεχνολογίας με τις μεγαλύτερες πωλήσεις το 2010. Recep Baltaş, ο οποίος έκανε περισσότερα από 1000 κριτικές προϊόντων κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αποχώρησαν από αυτή τη θέση στα τέλη του 2011 και άρχισε να εργάζεται ως Ειδικός Μάρκετινγκ στην ASUS Τουρκίας. Τελευταίος σταθμός του Baltaş, που είναι ολοκληρωμένος Technopat, είναι το Technopat.net.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button