ΑθλημαΕπιχειρηματική ζωήΠως να φτιάξειςτραπεζικόςχρηματοπιστωτικά ιδρύματα

«Το 50 τοις εκατό της Τουρκίας δεν ξέρει πώς να φιλήσει»

Ο νευροψυχίατρος Haydar Dümen απάντησε στις ερωτήσεις του Canan Danyıldız από την Posta. Ο Dümen είπε, «Θεωρητικά, η σεξουαλικότητα δεν βγαίνει μέχρι την ηλικία των 80 ετών σε άνδρες και γυναίκες, αλλά δεν θα είναι όπως την πρώτη φορά. Η γυναίκα φτάνει ακόμη και στα 90», και έκανε τις εξής δηλώσεις:

“Έκανα μια σεξουαλική επανάσταση σε αυτή τη χώρα πριν από 40 χρόνια. Δεν πρέπει να σπάσουμε την εμπιστοσύνη του κόσμου. Για αυτό, πρέπει να προσέξουμε κάποια πράγματα. Θα πρέπει να με εμπιστευτούν ως γιατρό. Με ενδιαφέρει η σοβαρότητα του την ταυτότητα ενός ατόμου και το γαλήνιο και διασκεδαστικό κομμάτι της ψυχής του. Γι’ αυτό το έβαλα με χιουμοριστική διάθεση δίνοντας το μήνυμα. Ένας Haydar Dümen δεν θα έρθει ποτέ ξανά γιατί θα ρισκάρεις τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων των απειλών. Εκτός από αυτό, θα έχεις γνώση. Χωρίς να γνωρίζεις τη Μεσοποταμία, δεν μπορείς να γνωρίσεις τη σεξουαλικότητα της πίστης. Αν δεν ξέρεις τον κόλπο που ζωγραφίστηκε πριν από 2000 χρόνια, την ιστορία της σεξουαλικότητας στην Αφρική, δεν μπορείς να την περιγράψεις έτσι. Αυτό είναι που με κάνει διαφορετικό. Μπορώ να συνθέσω και να το εκφράσεις με τόλμη», είπε.

“ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΙΛΑΜΕ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ”

Ο Dümen συνέχισε τις εξηγήσεις του ως εξής: “Εξηγώ την έρευνά μου σε συνέδρια, κανείς δεν ενδιαφέρεται, αλλά οι ερωτήσεις αφορούν πάντα τη σεξουαλικότητα… Είμαι περιζήτητο όνομα για αυτό το θέμα όλα αυτά τα χρόνια. Ναι. Στις ισλαμικές χώρες , υπάρχει σχεδόν 100 τοις εκατό σύνδεση ως δευτερεύουσα αιτία. , υπάρχει ένα μυστήριο σε αυτό. Εάν η επιχείρηση δεν λειτουργεί σε ξένες χώρες, μια γυναίκα ή ένας άντρας λέει, “Δεν μπορώ να το κάνω πια μαζί σου” και φεύγει.Η κοινωνική τους δομή είναι πιο άνετη.Μάλιστα οι κοινωνικές σχέσεις όλων των αγροτικών κοινωνιών είναι στέρεες και ομαλές.Έτσι ήταν στην Τουρκία.Μετά ανακάτεψαν άμμο στη γη μας.Αλλιώς γεωργία Δεν υπάρχουν τέτοιες πιέσεις,σεξουαλικές προβλήματα, διαταραχές στις σχέσεις ανδρών και γυναικών ή εγκλήματα στην κοινωνία μας. Το 50 τοις εκατό αυτής της χώρας δεν ξέρει πώς να φιλήσει χείλος με χείλος. Όταν ο άντρας και η γυναίκα κάνουν παιδιά στο χωριό, βάζουν μαξιλάρια για να μην ακουμπούν οι αφαλοί τους ο ένας τον άλλον. …”

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button