Τεχνολογία – Επιστήμη

Το AMD Radeon HD 6950 έχει σπάσει και μετατράπηκε σε HD 6970!

Φαίνεται ότι ο Άγιος Βασίλης φέρνει ένα επιπλέον δώρο για τους rigger φέτος. Χάρη στη λιγότερο ασφαλή τεχνολογία κλειδώματος της AMD, μπορείτε να μετατρέψετε την κάρτα γραφικών HD 6950 σε πλήρη HD 6970 με μερικά κλικ του ποντικιού!

Μπορείτε να ενημερώσετε με ασφάλεια το BIOS της κάρτας μέσω των Windows με τη μέθοδο που περιγράφεται αναλυτικά στο άρθρο εδώ. Είναι εντάξει αν κάτι πάει στραβά. Το HD 6950 διαθέτει διπλό BIOS, μπορείτε εύκολα να επαναφέρετε την κάρτα.

Αυτή η μέθοδος ξεκλειδώματος δοκιμάστηκε σε τρία μοντέλα HD 6950: ένα δείγμα μηχανικής AMD, ένα δείγμα τύπου HIS και μια κάρτα λιανικής ASUS. Όλες αυτές οι κάρτες έσπασαν χωρίς πρόβλημα και τρέχουν σε ταχύτητες HD 6970.

Ο συγγραφέας, του οποίου η γνωριμία με τους υπολογιστές χρονολογείται από τη δεκαετία του 2000, έγραψε άρθρα για τα περιοδικά CHIP Online καθώς και για τα περιοδικά CHIP και LEVEL το 2007 και έγινε ο Hardware Editor του CHIP, του τουρκικού περιοδικού τεχνολογίας με τις μεγαλύτερες πωλήσεις το 2010. Recep Baltaş, ο οποίος έκανε περισσότερα από 1000 κριτικές προϊόντων κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αποχώρησαν από αυτή τη θέση στα τέλη του 2011 και άρχισε να εργάζεται ως Ειδικός Μάρκετινγκ στην ASUS Τουρκίας. Τελευταίος σταθμός του Baltaş, που είναι ολοκληρωμένος Technopat, είναι το Technopat.net.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button