Τεχνολογία – Επιστήμη

Το HTC Desire και το HTC HD Mini πωλούνται στην Τουρκία με τη Vodafone

Η HTC, ένας παγκόσμιος σχεδιαστής έξυπνων τηλεφώνων, παρουσίασε τα μοντέλα HTC Desire και HTC HD Mini στην κατηγορία «έξυπνα τηλέφωνα» σε χρήστες που θέλουν να αγοράσουν τηλέφωνα 3G με οθόνη αφής στην Τουρκία μέσω του καναλιού Vodafone.

Το HTC Desire και το HTC HD Mini θα είναι διαθέσιμα στα Vodafone Mobile Centers από τις 25 Νοεμβρίου 2010.

HTC Desire; ειδήσεις, φίλους, φωτογραφίες, αγαπημένα μέρη και όλα τα άλλα πράγματα που έχουν σημασία σε ένα κινητό τηλέφωνο, μαζί με τον πιο πλούσιο τρόπο για οπτική εμπειρία. Το HTC Desire, ένα από τα πιο προηγμένα μοντέλα οθόνης που διατίθενται σήμερα σε ένα τηλέφωνο, βελτιώνει και εμπλουτίζει το περιεχόμενο, είτε φωτογραφίες, βίντεο, περιήγηση στο web ή ενημερώσεις κατάστασης φίλων, με τη μεγάλη οθόνη Super LCD WVGA 3,7 ιντσών. Το HTC Desire με επεξεργαστή Qualcomm® QSD8250, 1 GHz έρχεται με Adobe Flash 10.1. Όπως το HTC Legend, έτσι και το HTC Desire διαθέτει επίσης μονάδα οπτικής κατάδειξης.

Προσφέροντας πλούσια εμπειρία πολυμέσων στους χρήστες με την κάμερα 5MP με φλας LED, το Desire είναι ένα από τα νεότερα μοντέλα της HTC. Το HTC Desire, που διαθέτει λειτουργικό σύστημα Android, τραβάει όλη την προσοχή με τις επιλογές κοινωνικής δικτύωσης και τις εφαρμογές του όπως Facebook, Friendfeed, Twitter. Το HTC Desire, όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αποτελεσματικά όλες τις δυνατότητες του λειτουργικού συστήματος Windows, οφείλει τη δημοτικότητά του στον πλούτο και την ποιότητα της οπτικής και πολυμεσικής εμπειρίας του.

Κάνοντας την εμπειρία του Διαδικτύου πολύ πιο ευχάριστη για τον χρήστη, το HTC Desire προσφέρει την επιλογή να παρακολουθείτε τα πιο πρόσφατα μεταφορτωμένα βίντεο στο YouTube™ με μια ζωντανή και ευρεία οθόνη που δίνει την απόλαυση του κινηματογράφου. Παρέχει επίσης τον ταχύτερο τρόπο για να φτάσετε στον προορισμό σας με τις εφαρμογές Google Maps™ Navigation και Google Latitude™.

Το HTC HD Mini παρουσιάζεται ως μια μικρότερη αλλά ισχυρή και συμπαγής έκδοση του HTC HD2. Το HTC HD Mini διαθέτει λειτουργικό σύστημα Windows Mobile. Μεταξύ των αξιοσημείωτων χαρακτηριστικών του HTC HD Mini, το οποίο έχει μια πλούσια εμπειρία φωτογραφιών και βίντεο με την κάμερα 5 Megapixel, και κινούμενα σχέδια για τον καιρό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ταπετσαρία, η ένταση του ήχου κλήσης θα μειωθεί αυτόματα όταν απαντάτε ή θα αυξάνεται αυτόματα όταν βρίσκεστε στο τσάντα ή σε κλειστό μέρος.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button