Τεχνολογία – Επιστήμη

Το Iobit ενημερώθηκε: Το Game Booster 2.2 είναι έτοιμο!

Το Game Booster, σχεδιασμένο για να κάνει τα παιχνίδια να τρέχουν πιο άνετα και γρήγορα με ένα μόνο κουμπί, είναι μια εφαρμογή που παρέχει άνεση στους παίκτες κάνοντας την απόδοση ιδανική.

Το λογισμικό, το οποίο συνδυάζει κατακερματισμένα αρχεία σε φακέλους που περιέχουν παιχνίδια, απενεργοποιεί προσωρινά τις διεργασίες στο παρασκήνιο, καθαρίζει τη μνήμη RAM και συνεπώς εντείνει την απόδοση του επεξεργαστή για παιχνίδια, είναι επίσης συμβατό με PunkBuster, Cheating-Death, VAC και άλλο λογισμικό κατά της απάτης.

Τι νέο υπάρχει στο Game Booster 2.2:
+ Βελτιωμένη διεπαφή
+ Προστέθηκε ενότητα Τελευταία Νέα
* Διορθώθηκαν σφάλματα στο Game Box
* Διορθώθηκαν γενικά σφάλματα

Άμεση υποστήριξη λειτουργίας:

Windows 2000, XP, Vista και Windows 7 (32-bit και 64-bit)

Κατεβάστε:

Iobit Game Booster 2.2 – Τελικός

Ο συγγραφέας, του οποίου η γνωριμία με τους υπολογιστές χρονολογείται από τη δεκαετία του 2000, έγραψε άρθρα για τα περιοδικά CHIP Online καθώς και για τα περιοδικά CHIP και LEVEL το 2007 και έγινε ο Hardware Editor του CHIP, του τουρκικού περιοδικού τεχνολογίας με τις μεγαλύτερες πωλήσεις το 2010. Recep Baltaş, ο οποίος έκανε περισσότερα από 1000 κριτικές προϊόντων κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, άφησαν αυτή τη θέση στα τέλη του 2011 και άρχισε να εργάζεται ως Ειδικός Μάρκετινγκ στην ASUS Τουρκίας. Ο τελευταίος σταθμός του Baltaş, που είναι γνήσιος Technopat, είναι το Technopat.net.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button