Τεχνολογία – Επιστήμη

Το Mach Xtreme διευρύνει τη γκάμα προϊόντων

Κατασκευαστής φιλικών προς το χρήστη προϊόντων μνήμης που συνδυάζουν υψηλού επιπέδου απόδοση με υψηλή ποιότητα Τεχνολογία Mach Xtreme Η Inc. αντιμετωπίζει τους χρήστες με τη σειρά μνήμης flash USB 2.0.

Η Mach Xtreme, η οποία έχει κάνει όνομα με τα μοντέλα της μνήμης και SSD τους τελευταίους μήνες και αξίζει διαφορετικά βραβεία σε πολλούς κλάδους, είναι πλέον η νέα σειρά USB2.0. MX-CX USB 2.0 Παρουσίασε μνήμη flash 4 GB και 8 GB.

Συνδυάζοντας τις αυξανόμενες ανάγκες αποθήκευσης με την υψηλή απόδοση, η σειρά MX-CX προσφέρει στους χρήστες υψηλές επιδόσεις στην πιο προσιτή τιμή με τις επιλογές αποθήκευσης των 4,8,16,32 GB σε διαφορετικά μεγέθη. Με διαστάσεις 69,0 x 17,0 x 8,0 χιλιοστά, η μνήμη flash MX-CX USB 2.0 εντυπωσιάζει με την κομψή της εμφάνιση καθώς και τη στιβαρότητά της με το αλουμινένιο σώμα της. Με το βάρος των 39 γραμμαρίων δείχνει ότι είναι ένα εξαιρετικά ελαφρύ προϊόν.

Διανομή Τουρκίας Υπολογιστής PENTA κατασκευασμένο από τον A.Ş. MACH XTREME Οι μνήμες είναι προς πώληση σε κανάλια λιανικής και e-tail…

Ο συγγραφέας, του οποίου η γνωριμία με τους υπολογιστές χρονολογείται από τη δεκαετία του 2000, έγραψε άρθρα για τα περιοδικά CHIP Online καθώς και για τα περιοδικά CHIP και LEVEL το 2007 και έγινε ο Hardware Editor του CHIP, του τουρκικού περιοδικού τεχνολογίας με τις μεγαλύτερες πωλήσεις το 2010. Recep Baltaş, ο οποίος έκανε περισσότερα από 1000 κριτικές προϊόντων κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, άφησαν αυτή τη θέση στα τέλη του 2011 και άρχισε να εργάζεται ως Ειδικός Μάρκετινγκ στην ASUS Τουρκίας. Ο τελευταίος σταθμός του Baltaş, που είναι γνήσιος Technopat, είναι το Technopat.net.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button