Τεχνολογία – Επιστήμη

Το Windows Live Messenger 2009 μεταδίδει ιούς

Οι πρώην χρήστες του Messenger δεν μπορούσαν να μοιράζονται συνδέσεις μεταξύ τους για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο λόγος για αυτό είναι ένα κακόβουλο λογισμικό που μοιράζεται τον εαυτό του ως σύνδεσμο.

Σύμφωνα με τη δήλωση της Microsoft, το Live Messenger 2011 δεν επηρεάζεται από αυτό το σφάλμα. Γι’ αυτό οι χρήστες καλούνται να ενημερώσουν στην πιο πρόσφατη έκδοση.

Το φίλτρο έξυπνης οθόνης που συνοδεύει την πιο πρόσφατη έκδοση ελέγχει τους συνδέσμους και αποκλείει αυτούς τους συνδέσμους εάν ανακατευθύνονται σε ιστότοπο με ιούς ή οποιοδήποτε επιβλαβές περιεχόμενο.

Ο συγγραφέας, του οποίου η γνωριμία με τους υπολογιστές χρονολογείται από τη δεκαετία του 2000, έγραψε άρθρα για τα περιοδικά CHIP Online καθώς και για τα περιοδικά CHIP και LEVEL το 2007 και έγινε ο Hardware Editor του CHIP, του τουρκικού περιοδικού τεχνολογίας με τις μεγαλύτερες πωλήσεις το 2010. Recep Baltaş, ο οποίος έκανε περισσότερα από 1000 κριτικές προϊόντων κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, άφησαν αυτή τη θέση στα τέλη του 2011 και άρχισε να εργάζεται ως Ειδικός Μάρκετινγκ στην ASUS Τουρκίας. Ο τελευταίος σταθμός του Baltaş, που είναι γνήσιος Technopat, είναι το Technopat.net.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button