ΑθλημαΑλλαΑστρολογίαΓυναίκαΕπιχειρηματική ζωήΚινηματογράφοςΟικολογίαΠρακτικές πληροφορίεςΠως να φτιάξειςΣημειώσεις Πιστωτικού ΚινδύνουΤαξίδιΤεχνολογία – ΕπιστήμητραπεζικόςΦαγοπότιΦιλόζωοςφράσεις ονείρουχρηματοπιστωτικά ιδρύματαΨώνια

11 σημεία ευχαρίστησης που μπορείτε να αποπλανήσετε τις γυναίκες

Το καλό σεξ έχει πολλά οφέλη, όπως η ενίσχυση της σχέσης, τα οφέλη για την υγεία και η παροχή ισχυρότερου κινήτρου για τη ζωή. Υπάρχουν μερικά απλά και αποτελεσματικά κόλπα που μπορούν να εφαρμοστούν για καλό σεξ. Θέλαμε να σταματήσουμε για λίγο στην κατανόηση των σημείων ευχαρίστησης στο σώμα, που είναι ένα από αυτά τα κόλπα. Έχουμε ερευνήσει στο παρελθόν για εσάς τα σημεία που απολαμβάνουν οι άντρες. Τώρα θέλαμε να εξερευνήσουμε τα σημεία που απολαμβάνουν οι γυναίκες. Ποια είναι τα σημεία ευχαρίστησης των γυναικών; μια συχνή ερώτηση. Αυτό που είναι απαραίτητο για καλό σεξ είναι να μπορείς να διεγείρεις σωστά τον σύντροφο. Μπορείτε να διαβάσετε την παρακάτω λίστα για να διευκολύνετε την γρήγορη προώθηση του συντρόφου σας. Εδώ είναι τα σημεία ευχαρίστησης των γυναικών.

Πριν προχωρήσουμε στο περιεχόμενο, ας αφήσουμε άλλο περιεχόμενο που μπορεί να σας ενδιαφέρει🤓

Γυναικεία εκσπερμάτιση: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την εκσπερμάτιση

Από την ασφάλεια στην τεχνολογία: Τι πρέπει να ξέρετε για το στοματικό σεξ

1. Κλειτορίδα

Η κλειτορίδα είναι ένα από τα πιο δυνατά σημεία ευχαρίστησης για τις γυναίκες. Λέγεται μάλιστα ότι η κλειτορίδα είναι το κέντρο της γυναικείας σεξουαλικότητας. Το άτομο που καταφέρνει να διεγείρει σωστά την κλειτορίδα μπορεί να κάνει τη γυναίκα σε οργασμό επανειλημμένα. Μπορούμε να πούμε ότι η κλειτορίδα, που είναι μια μικρή προεξοχή στο πάνω μέρος του κόλπου, είναι η πηγή μεγάλης ευχαρίστησης. Το να είστε υπομονετικοί, αργοί και απαλοί ενώ διεγείρετε την κλειτορίδα θα διευκολύνει τη διέγερση.

2. Ζώνη G

Ας έρθουμε στο σημείο G, που ακούγεται πολύ συχνά αλλά που δεν είναι γνωστό από πολλούς. «Πού είναι τα γυναικεία σημεία, τα σημεία γ των γυναικών και τα σημεία g των γυναικών;» Λέγεται ότι η κηλίδα G είναι 4 εκατοστά μετά την είσοδο του κόλπου. Αυτό το σημείο είναι και το σημείο του προστάτη των γυναικών, γι’ αυτό και δίνει στις γυναίκες μεγάλη ευχαρίστηση όταν το αγγίζουν.

3. U-Point

Το σημείο U είναι από τα σημεία ευχαρίστησης των γυναικών. Το άγγιγμα αυτής της περιοχής, που βρίσκεται στο πάνω μέρος του κόλπου και σχηματίζει τις δύο πλευρές του ουροποιητικού σημείου, είναι μεγάλη πηγή ευχαρίστησης για ορισμένες γυναίκες. Ειδικά το άγγιγμα του σημείου U του πέους είναι ένα από τα πράγματα που θα ανάψουν μια γυναίκα.

4. Γοφοί

Οι γοφοί, που είναι μια άλλη περιοχή από τα ευαίσθητα σημεία των γυναικών, είναι μια περιοχή που είναι πολύ επιρρεπής στη διέγερση. Μπορείτε να περνάτε απαλά τα χέρια σας στους γοφούς σας ενώ φιλάτε τον σύντροφό σας. Στους γλουτούς αρέσει η ακαμψία μετά τη διέγερση.

5. Χείλη

Είναι σημαντικό πώς αγγίζονται τα χείλη μιας γυναίκας κατά τη διάρκεια του προκαταρκτικού παιχνιδιού. Μπορείτε να διεγείρετε με απαλές πινελιές και υγρά φιλιά. Αν σας κάνει να νιώσετε ότι βρίσκεστε σε αυτήν την περιοχή όπου οι νευρικές απολήξεις είναι πυκνές, θα προκαλέσει τη γυναίκα με την οποία κάνετε έρωτα. Μπορείτε να κάνετε το σεξ πιο hot φιλώντας τον σύντροφό σας όχι μόνο κατά τη διάρκεια του προκαταρκτικού παιχνιδιού, αλλά και κατά τη διάρκεια του σεξ.

6. Λαιμός και αυτιά

Ο λαιμός και τα αυτιά είναι περιοχές όπου συγκεντρώνονται οι νευρικές απολήξεις. Ως εκ τούτου, είναι από τα ερωτογενή σημεία. Μπορείτε να αποπλανήσετε τη γυναίκα σας διεγείροντας αυτά τα σημεία ευχαρίστησης με τις ελαφριές πινελιές, τα μικρά φιλιά ή την καυτή σας ανάσα. Δεν πρέπει να διστάσετε να χρησιμοποιήσετε τη γλώσσα σας στην περιοχή του λαιμού, η οποία είναι πολύ διεγερτική κατά τη διάρκεια του προκαταρκτικού παιχνιδιού.

7. Λαιμός και πλάτη

Θα θέλετε να προκαλέσετε όσο το δυνατόν περισσότερο τη γυναίκα απέναντί ​​σας για παθιασμένο έρωτα. Ένας από τους πιο σημαντικούς τρόπους για να διεγείρεις μια γυναίκα είναι μέσω του λαιμού και της πλάτης. Ο αυχένας και η πλάτη είναι από τα σημεία διέγερσης των γυναικών. Μπορείτε να κάνετε τα προκαταρκτικά παιχνίδια πιο συναρπαστικά βάζοντας υγρά φιλιά στο λαιμό του συντρόφου σας ξεκινώντας από το λαιμό μέχρι τη μέση. Μπορείτε να κάνετε απαλό μασάζ στην πλάτη σας και το πιο σημαντικό, μπορείτε να αναπνεύσετε σε αυτήν την περιοχή. Μετά από αυτό, θα είναι αρκετά γρήγορο και ζεστό.

8. Εσωτερικό πόδι

Μια άλλη περιοχή μεταξύ των σημείων κίνησης των γυναικών είναι το εσωτερικό των ποδιών. Λόγω της γειτνίασής του με τον κόλπο, οι άφθονες νευρικές απολήξεις που περιέχει καθιστούν το εσωτερικό των ποδιών ένα από τα σημεία που απολαμβάνουν οι γυναίκες. Οι ελαφριές πινελιές που θα κάνετε με τα δάχτυλά σας ξεκινώντας από κάτω προς τον κόλπο θα προκαλέσουν τη διέγερση της γυναίκας απέναντί ​​σας.

9. Βοηθοί

Η βουβωνική χώρα είναι επίσης ένα πολύ διεγερτικό σημείο ευχαρίστησης για τις γυναίκες λόγω της γειτνίασής της με τον κόλπο. Μπορείτε να τρέξετε τα δάχτυλά σας σε αυτή την περιοχή, να δώσετε μικρά φιλιά και να γλείψετε.

10. Στήθη και θηλές

Όταν χαϊδεύετε το στήθος μιας γυναίκας, το σώμα της παράγει την ορμόνη ωκυτοκίνη, η οποία τη χαλαρώνει. Θα αυξηθεί και η ευχαρίστηση που θα πάρει η χαλαρή γυναίκα κάνοντας έρωτα. Όσο για τις θηλές, είναι ένα σημείο ευχαρίστησης όπου η γυναίκα νιώθει έναν γλυκό πόνο κατά τη διάρκεια του έρωτα και ταυτόχρονα διεγείρεται.

11. Τριχωτό της κεφαλής

Σε πολλές γυναίκες αρέσει να παίζουν τα μαλλιά τους επειδή υπάρχουν τόσες πολλές νευρικές απολήξεις στο τριχωτό της κεφαλής. Ένα ελαφρύ μασάζ με τα δάχτυλά σας μπορεί να προκαλέσει τον σύντροφό σας.

Πηγή: 1, 2

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button