ΑθλημαΑλλαΑστρολογίαΓυναίκαΕπιχειρηματική ζωήΚινηματογράφοςΟικολογίαΠρακτικές πληροφορίεςΠως να φτιάξειςΣημειώσεις Πιστωτικού ΚινδύνουΤαξίδιΤεχνολογία – ΕπιστήμητραπεζικόςΦαγοπότιΦιλόζωοςφράσεις ονείρουχρηματοπιστωτικά ιδρύματαΨώνια

8 πράγματα που λένε για εσάς οι μικρές λεπτομέρειες στην κρεβατοκάμαρά σας

Η συνάντηση με κάποιον έξω από τον ασφαλή χώρο του θα σας δώσει μόνο μια μικρή εικόνα της προσωπικότητάς του. Ωστόσο, μόλις μπείτε στην κρεβατοκάμαρά τους, πολλές πτυχές του αληθινού εαυτού τους αρχίζουν να γίνονται ορατές. Ακόμη και ο τρόπος που τακτοποιούν τα μαξιλάρια τους μπορεί να αποκαλύψει κάτι τεράστιο για αυτά. Σημειώσαμε λοιπόν 8 πράγματα που λένε οι μικρές λεπτομέρειες στην κρεβατοκάμαρα για την προσωπικότητά σας.

1. Πώς τακτοποιείτε τα μαξιλάρια του κρεβατιού σας;

 • Μοντέλο στοίβας: Αν στοιβάζετε τα μαξιλάρια σας στο κρεβάτι, δείχνει ότι είστε οργανωμένοι και πρακτικοί. Αν δεν σου αρέσει η ακαταστασία και είσαι εξαιρετικά μοντέρνα. Μπορείτε επίσης να είστε κάποιος με πνευματική ή καλλιτεχνική πλευρά.
 • Συμμετρικός: Εάν θέλετε όλα τα μαξιλάρια σας να είναι σε τέλεια τάξη, μάλλον είστε εξαιρετικά προσανατολισμένοι στη λεπτομέρεια. Σου αρέσουν τα κλασικά πράγματα και κρατάς πάντα το σπίτι σου τακτοποιημένο. Στην πραγματικότητα, αυτό δείχνει επίσης ότι είστε ένα αξιόπιστο άτομο και οι γύρω σας συμβουλεύονται τη γνώμη σας, ειδικά σε κρίσιμα ζητήματα.

2. Είσαι μινιμαλίστρια και οργανωμένη ή ακατάστατη;

 • μινιμαλιστικό: Στους εσωστρεφείς αρέσει να κρατούν τα πράγματα απλά και αυτό σημαίνει ότι έχουν μόνο τα απολύτως απαραίτητα στην κρεβατοκάμαρά τους. Δεν τους αρέσει το χάος. Ωστόσο, αν δεν σας ενδιαφέρει να συμπληρώσετε τα κενά, πιθανότατα έχετε ένα πολύ παραδοσιακό μυαλό και η παράδοση είναι η κινητήριος δύναμη σας.
 • Ακατάστατος: Αν δεν μπαίνεις στον κόπο να τακτοποιείς το δωμάτιό σου κάθε μέρα, μάλλον δεν είσαι πολύ οργανωμένος στην καθημερινότητά σου. Δυσκολεύεσαι να έρθεις εγκαίρως στα ραντεβού, αφήνεις πολλά πράγματα που ξεκίνησες ημιτελή…

3. Τι χρώμα έχουν οι τοίχοι του δωματίου σας;

 • Ροζ ή λιλά: Έχετε μια πολύ ρομαντική και ευαίσθητη ψυχή. Τα κύρια χρώματα σας. Δεν έχεις την επιθετικότητα του μωβ και του κόκκινου. Είστε εξαιρετικά στοχαστικοί και συμπονετικοί.
 • Γαλάζιο και μπλε ναυτικό: Οι σκούρες αποχρώσεις του μπλε σημαίνουν ότι στοχεύετε στην ηρεμία και τη γαλήνη στη ζωή σας. Επομένως, προς το τέλος της ημέρας, προτιμάτε τα χρώματα που αναδύονται καθώς ο ήλιος σβήνει. Από την άλλη, το γαλάζιο σημαίνει ότι είσαι τόσο καθαρός και καθαρός όσο ο ουρανός. Δεν φοβάστε να δείξετε τα αληθινά σας χρώματα στους γύρω σας.
 • Μπεζ: Αν και κάποιοι μπορεί να το βρουν βαρετό, στην πραγματικότητα επιλέξατε αυτό το χρώμα γιατί πιστεύετε ότι προσθέτει μια ζεστή ατμόσφαιρα στο δωμάτιό σας.

4. Τι έχει στο κομοδίνο σου;

 • Βιβλία: Όταν αγαπάς κάτι, θέλεις να το δουν όλοι στο δωμάτιό σου. Στην πραγματικότητα είναι λίγο να θέλεις να αποδείξεις τον εαυτό σου. Χρειάζεστε επιβεβαίωση των επιλογών σας, δυσκολεύεστε συχνά να πάρετε αποφάσεις;
 • Κεριά: Τα κεριά έχουν πραγματικά μια ηρεμιστική επίδραση στο άτομο. Αν δεν έχετε βρει ακόμα την εσωτερική σας γαλήνη, ίσως χρειαστείτε αντικείμενα για να σας ηρεμήσουν.

5. Έχετε προσωπικά αντικείμενα ή πίνακες στη διακόσμηση του δωματίου σας;

 • Προσωπικά αντικείμενα: Έχοντας πολλά προσωπικά αντικείμενα γύρω σας, όπως φωτογραφίες, Σημαίνει ότι έχετε επίγνωση του αληθινού σας εαυτού. Όχι μόνο αυτό, σίγουρα δεν φοβάσαι να το δείξεις στους γύρω σου. Είστε περήφανοι για τον εαυτό σας και τη ζωή που δημιουργείτε.
 • Καλές τέχνες: Αυτό δείχνει ότι είστε κάποιος που δεν φοβάται να ρισκάρει.

6. Τι φυτά έχετε στην κρεβατοκάμαρά σας;

 • Ορχιδέες: Είστε μεγάλος ακροατής και πιθανότατα έχετε μια μικρή ομάδα φίλων στη ζωή σας που εμπιστεύεστε. Ωστόσο, μπορεί να γίνετε μυστηριώδεις, αλλάζοντας απροσδόκητα τη διάθεσή σας. Ένα από τα πράγματα που αγαπούν οι φίλοι σου σε σένα είναι η ειλικρίνειά σου.
 • Αεροσταθμοί: Δεν φοβάσαι την υπερβολή. Είστε τόσο ελεύθεροι όσο τα φυτά και δεν χρειάζεστε την έγκριση των άλλων για να συνεχίσετε τη ζωή σας.

7. Έχετε κάποια γωνιά για να χαλαρώσετε ή είστε για την απλότητα;

 • Ανετος: Στους περισσότερους εσωστρεφείς και ήσυχους ανθρώπους αρέσει να δημιουργούν άνετες γωνιές σε όλα τα σπίτια τους, συμπεριλαμβανομένων των κρεβατοκάμαρων τους. Απολαμβάνουν τη ζωή μέσα στο σπίτι και φροντίζουν να έχουν μια ωραία γωνιά για να διαβάσουν τα βιβλία τους.
 • Αδειάζω: Πάρα πολύ μινιμαλισμός και σιΗ πρόσληψη μπορεί να σημαίνει ότι ένα άτομο φοβάται τη δέσμευση. Φοβούνται να αγοράσουν πάρα πολλά πράγματα γιατί δεν είναι σίγουροι αν το τωρινό τους σπίτι θα είναι το μελλοντικό τους σπίτι. Ομοίως, δεν μένουν στη σχέση τους για πολύ.

8. Τι χρώμα είναι το κάλυμμα που χρησιμοποιείτε;

 • Λευκά σεντόνια: Πιθανότατα αγαπάτε τον μινιμαλισμό και περιφρονείτε την ακαταστασία. Τα πάντα στο δωμάτιό σας είναι τακτοποιημένα και εντελώς καθαρά. Ένα ανοιχτόμυαλο άτομο που δεν φοβάται να εκφράσει τη γνώμη του Ενας είσαι άνθρωπος. Σας αρέσει επίσης να φλυαρείτε και να δίνετε μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες.
 • Απαλά χρώματα: Ο ελεύθερος χρόνος και η χαλάρωση είναι πολύ σημαντικά για εσάς. ρεΟι συναισθηματικές σχέσεις έχουν επίσης μεγάλη σημασία για εσάς. Οι φίλοι σου παίζουν μεγάλο ρόλο στη ζωή σου.

Πηγή: 1

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button