Τεχνολογία – Επιστήμη

Adobe Reader 10 έτοιμο – Technopat

Το λογισμικό της Adobe για την προβολή αρχείων PDF, Reader, έχει ενημερωθεί. Με τη νέα έκδοση, η εταιρεία προτιμά να χρησιμοποιεί τον ρωμαϊκό αριθμό X αντί για 10.

Το Reader, το οποίο είναι ένα καυτό θέμα ειδικά με τα τρωτά σημεία ασφαλείας του, έχει πλέον κλείσει όλα τα τρωτά σημεία ασφαλείας με τη νέα έκδοση 10.0.0.1. Πιο συγκεκριμένα, ας πούμε ότι δεν υπάρχουν ακόμη γνωστά τρωτά σημεία ασφαλείας.

Η τουρκική έκδοση του Reader δεν είναι ακόμα έτοιμη, αλλά μπορείτε να κατεβάσετε την αγγλική έκδοση από τον παρακάτω σύνδεσμο.

Κατεβάστε:

Adobe Reader 10.0.0.1 Αγγλικά [35 MB]

Ο συγγραφέας, του οποίου η γνωριμία με τους υπολογιστές χρονολογείται από τη δεκαετία του 2000, έγραψε άρθρα για τα περιοδικά CHIP Online καθώς και για τα περιοδικά CHIP και LEVEL το 2007 και έγινε ο Hardware Editor του CHIP, του τουρκικού περιοδικού τεχνολογίας με τις μεγαλύτερες πωλήσεις το 2010. Recep Baltaş, ο οποίος έκανε περισσότερα από 1000 κριτικές προϊόντων κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, άφησαν αυτή τη θέση στα τέλη του 2011 και άρχισε να εργάζεται ως Ειδικός Μάρκετινγκ στην ASUS Τουρκίας. Ο τελευταίος σταθμός του Baltaş, που είναι γνήσιος Technopat, είναι το Technopat.net.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button