Τεχνολογία – Επιστήμη

HP Deskjet Value Ink 2060 AIO Series

Η HP άνοιξε νέο έδαφος στον κλάδο της εκτύπωσης με τη σειρά HP Deskjet Advantage Ink 2060 AIO Series, την οποία πρόσφερε αποκλειστικά για την Τουρκία. Με τη νέα σειρά εκτυπωτών HP με εξαιρετικά χαμηλού κόστους δοχεία μελάνης, τα εναλλακτικά αναλώσιμα που παράγονται υπό ανθυγιεινές συνθήκες θα αποτελέσουν παρελθόν. Επιπλέον, με τη νέα σειρά προϊόντων με πλεονέκτημα κόστους, οι χρήστες θα μπορούν να εκτυπώνουν 2 φορές περισσότερο.

Ολοκαίνουργιο HP Deskjet Advantage Ink 2060 AIO Series, 119 TL τιμή πώλησης προσφέρθηκε προς πώληση στην Τουρκία. Με ειδικά δοχεία για τον εκτυπωτή, Η τιμή πώλησης του HP 704 Deskjet Black Ink Cartridge είναι μόνο 16,90 TL! Επιπλέον, όταν τα συγκρίνετε με αυτές τις τιμές, θα μπορείτε να εκτυπώσετε ολόκληρες 100 σελίδες για 4 TL.

Μην ψάχνετε για εναλλακτική όταν έχετε το πρωτότυπο!

Ανοίγοντας νέους δρόμους στην Τουρκία, η HP φέρνει τεχνολογία χαμηλού κόστους στους χρήστες της. Χάρη στη νέα σειρά προϊόντων με συμφέρουσα μελάνη και ειδικά δοχεία, όλοι οι χρήστες που χρειάζονται εκτύπωση μεγάλου όγκου ελαχιστοποιούν τα έξοδα εκτύπωσης.

Το HP Deskjet Advantage Ink 2060 AIO Series σάς προσφέρει το πιο προσιτό κόστος για το περιβάλλον του σπιτιού και του γραφείου σας. Παρέχει υψηλή ποιότητα, εύκολη στη χρήση και αξιόπιστη εκτύπωση. Θα μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτήν την ειδική σειρά εκτυπωτών με εξαιρετικά χαμηλού κόστους δοχεία μελάνης.

Μιλώντας στην παρουσίαση τύπου που πραγματοποιήθηκε από την HP Printing and Imaging Group την Τρίτη, 30 Νοεμβρίου, στο Asmalımescit Leblon, Arzu İlhan Babaoğlu, HP Printing and Imaging Group Turkey Country ManagerΌσον αφορά τη σειρά, «Με την κυκλοφορία του HP Deskjet Advantage Ink 2060 AIO, το προϊόν HP Advantage Ink, το οποίο θα διατίθεται προς πώληση στην Τουρκία από τον Νοέμβριο του 2010, θα προτιμάται περισσότερο. Οι πωλήσεις μας πάνε πολύ καλά, αν και για πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Οι πελάτες επιλέγουν τους εκτυπωτές μας όχι μόνο για την απλότητά τους, αλλά και για τη λειτουργία χαμηλού κόστους που αποφεύγει σε μεγάλο βαθμό την κατανάλωση εναλλακτικών δοχείων.» αυτός είπε.

Ο Babaoğlu συνέχισε τα λόγια του ως εξής: «Αναπτύσσοντας περαιτέρω το σύστημα εκτυπωτών, θα συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε μελάνια εξαιρετικά χαμηλού κόστους, υψηλής χωρητικότητας και υψηλής απόδοσης που επιτρέπουν στους πελάτες να εξοικονομούν κόστος ενώ καλύπτουν τις ανάγκες εκτύπωσης, σάρωσης και αντιγραφής».

Λιγότερο κόστος για περισσότερες σελίδες με το πρωτότυπο!

Με τη σειρά HP Deskjet Ink Value 2060 AIO Series, θα χρησιμοποιήσετε έναν συνδυασμό εξαιρετικά χαμηλού κόστους δοχείων μελάνης HP 704 Deskjet Black και Tri-Color. Με απόδοση σελίδων έως και 480 ασπρόμαυρες σελίδες και 200 ​​έγχρωμες σελίδες, αυτό το προϊόν παράγει 2 φορές περισσότερες σελίδες με λιγότερο κόστος σε σύγκριση με τα τυπικά δοχεία Deskjet. σε μαύρο τύπωμα 3,6 σεντσε έγχρωμη εκτύπωση, 12 σεντς πλήρες κόστος ανά σελίδα σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές 4ος όροφος Θα έχετε το πλεονέκτημα της εκτύπωσης.

Σχεδιάστηκε σε συνεργασία με την κορυφαία εταιρεία σχεδιασμού στον κόσμο IDEO.

Η ειδική διακόσμηση σε καλούπι της σειράς HP Deskjet Advantage Ink AIO σχεδιάστηκε σε συνεργασία με την IDEO, μια από τις κορυφαίες εταιρείες σχεδιασμού στον κόσμο. Χάρη σε αυτή τη διακόσμηση σε καλούπι, η HP παράγει γραφικά που είναι τόσο πρακτικά όσο και οπτικά αποτελεσματικά.

Με τη «γυαλιστερή» σχεδίαση στο καλούπι και τη λαμπερή εμφάνισή του, το προϊόν κατευθύνει την προσοχή του χρήστη στην περιοχή του πίνακα ελέγχου, ενθαρρύνοντάς τον να εξερευνήσει τα μοναδικά χαρακτηριστικά του προϊόντος. Ενώ η «φωτεινή» σχεδίαση αφήνει μια μόνιμη εντύπωση στον χρήστη, προσφέρει ένα κομψό και ελκυστικό σχέδιο σε κάθε οικιακό περιβάλλον.

Ας ρίξουμε μια γρήγορη ματιά στο HP Deskjet Advantage Ink 2060 AIO Series…

  • Η σειρά HP Deskjet Ink Value AIO Series προσφέρει υψηλές ταχύτητες εκτύπωσης με εξαιρετικά χαμηλό κόστος ανά σελίδα.
  • Η σειρά HP Deskjet Ink Value 2060 AIO Series περιλαμβάνει μια βολική ένδειξη στάθμης μελανιού LCD που ειδοποιεί το χρήστη όταν τα αποθέματα είναι χαμηλή. Η εύκολη πρόσβαση στο δοχείο μελάνης καθιστά επίσης εύκολη την αντικατάστασή του.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button