Τεχνολογία – Επιστήμη

Logitech Wireless Solar Keyboard K750

Logitechτο πρώτο πληκτρολόγιο που τροφοδοτείται από το φως του ήλιου Logitech Wireless Solar Keyboard K750εκτόξευσε την αγορά. Αυτόματη φόρτιση όπου υπάρχει φως της ημέρας, ακόμα και σε εσωτερικούς χώρους Κ750 Το πρόβλημα της μπαταρίας είναι πλέον ιστορία.

Λειτουργεί με το φως της ημέρας ακόμα και σε εσωτερικούς χώρους

Logitech Wireless Solar Keyboard, Φορτίζεται μόνος του με το ενσωματωμένο ηλιακό πάνελ του χωρίς να χρειάζεται καλώδιο φόρτισης για άνετη χρήση. Η ενσωματωμένη εφαρμογή ηλιακής ενέργειας έχει μια ένδειξη που δείχνει την ποσότητα φωτός που χρειάζεστε, σας διευκολύνει να δείτε το επίπεδο της μπαταρίας με μια ματιά και σας ειδοποιεί ακόμη και όταν χρειάζεστε περισσότερη ενέργεια.

Logitechτο πρώτο ηλιακό πληκτρολόγιο της Κ750 Μπορεί να χρησιμοποιήσει την ενέργεια του φωτός σε εσωτερικούς χώρους και μπορεί να μείνει σε εντελώς σκοτεινό μέρος για τουλάχιστον τρεις μήνες χωρίς να τελειώσει η μπαταρία. Επιπλέον, η ενσωματωμένη ένδειξη ισχύος εξαλείφει τις εκπλήξεις που μπορεί να προκύψουν από την ξαφνική απώλεια φωτεινής ενέργειας.

Πάχος μόνο 7,5 mm

Η Logitech προσφέρει πολλά περισσότερα από την απλή μεταφορά ηλιακής ενέργειας σε ένα πληκτρολόγιο. Το Wireless Solar Keyboard της Logitech τραβάει επίσης την προσοχή με τη λεπτή σχεδίασή του, πάχους μόλις 7,5 mm. Με τις καμπύλες άκρες και το λεπτό προφίλ, αυτό το κομψό μοντέρνο πληκτρολόγιο είναι μια χαρά να το κατέχεις.

Νιώστε άνετη εμπειρία πληκτρολόγησης

χαμηλό προφίλ Κ750 Διαθέτει κλειδιά Incurve της Logitech. Χάρη στον κοίλο σχεδιασμό των πλήκτρων Incurve και τις απαλές και στρογγυλεμένες άκρες τους, τα δάχτυλά σας εφαρμόζουν άνετα και μπορείτε να μετακινηθείτε ομαλά ανάμεσα στα πλήκτρα.

Logitech Ισχυρή και αξιόπιστη σύνδεση με την Unifying Technology

Κ750 Χάρη στην προηγμένη ασύρματη σύνδεση 2,4 GHz της Logitech, προσφέρει εμβέλεια βολής 10 μέτρων χωρίς ουσιαστικά καθυστέρηση ή εγκατάλειψη. Αυτή η τεχνολογία διασφαλίζει επίσης την προστασία των πληροφοριών σας με κρυπτογράφηση πληκτρολογίου 128-bit AES, που είναι ένα από τα συστήματα που προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας.

Χάρη στο μικρό του μέγεθος, ο δέκτης Logitech Unifying δεν χρειάζεται να αποσυνδέεται ακόμη και εν κινήσει. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε έως και έξι συμβατά ποντίκια και πληκτρολόγια Unifying στον φορητό υπολογιστή σας χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε πολλούς δέκτες USB.

Όλα αυτά τα προϊόντα ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΠΕΝΤΑ προσφέρεται προς πώληση με εγγύηση. Για αναλυτικές πληροφορίες www.penta.com.tr

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button